A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Вигодської селищної ради

Вітаємо з днем народження працівників відділу освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради Кузьменко Дарію Миколаївну та Фединяк Лесю Ярославівну!

Дата: 07.04.2020 11:35
Кількість переглядів: 11

Шановна і дорога наша, Даріє Миколаївно!

Бажаємо міцного здоров’я, удачі, благополуччя, добра, радості, любові, щастя, гарного настрою, посмішок, яскравих вражень. Нехай тепло і затишок завжди наповнюють Ваш дім, хай сонячне світло зігріває в будь-яку погоду, а бажання виконуються щойно Ви їх загадали!

Бажаємо Вам, щоб цифри, які Ви щодня рахуєте завжди складалися саме так, як вам того хочеться і робота приносила тільки позитивні емоції. Сонячного настрою Вам в цей святковий день!!!


Люба наша Лесю Ярославіно!

В цей чудовий сонячний день вітаємо Вас з днем народження. Бажаємо, грамотно і з легкістю ставити правильну мову і з такою ж легкістю ставити перед собою все нові завдання і неодмінно досягати перемог, бажаємо високих досягнень у Вашій нелегкій праці, бажаємо впевненості і прекрасного здоров’я, бадьорості і доброго настрою, великої удачі і щирого щастя.
Нехай життя, як яскрава мозаїка, складається зі світлих фарб радості, незабутніх подій, а кожен новий день дарує удачу і прекрасний настрій! Залишайтеся  завжди такою усміхненою, позитивною і радісною!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень