A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Вигодської селищної ради

Запрошуємо педагогічних працівників ознайомитися з фрагментами електронних версій підручників для 7 класів закладів загальної середньої освіти Вигодської селищної ради

Дата: 02.04.2020 11:56
Кількість переглядів: 24

З 30 березня по 15 квітня 2020 року  в електронній бібліотеці https://lib.imzo.gov.ua/ педагогічні працівники мають можливість ознайомитися з фрагментами електронних версій підручників для 7 класу. Для цього робимо аналогічні дії, як з попереднім замовленням для 3 класу. Додатково просимо ознайомитися з інструкцією за посиланням.

Результати вибору підручників заклади загальної середньої освіти  вносять до спеціальної форми в програмі «КУРС:Школа» з подальшим завантаженням до інформаційної системи ISUO.ORG: з 06 до 15 квітня 2020 року.

Звертаємо Вашу увагу, що безпосередній вибір проектів підручників здійснюють учителі, а їх вибір затверджується педагогічною радою закладу освіти. У зв’язку з введенням карантину просимо педагогічні ради проводити дистанційно.

Кількість примірників кожного з підручників визначається як фактична кількість учнів у  6 класах та кількість учителів, які викладають у 6 класах даного закладу освіти у 2019-2020 навчальному році.

Інструктивно-методичні матеріали для здійснення вибору закладами загальної середньої освіти підручників для 3 та 7 класів за фрагментами електронних версій оригінал-макетів підручників з кожної назви та оформлення результатів вибору  у попередньо надісланому листі відділу освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради (завантажити).


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень