A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Вигодської селищної ради

Святкування Дня працівників освіти

Дата: 20.10.2019 11:59
Кількість переглядів: 16

Й. Гете казав: «Перед розумом треба схилити голову, перед добрим серцем – стати на коліна».

Проте є люди, які в собі поєднують ці дві риси. Звісно, це наші вчителі. Саме тому, 4 жовтня, у приміщенні Будинку культури відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня працівників освіти. Щирі вітання лилися з вуст учнів закладів освіти Вигодської селищної ради, які для улюблених педагогів створили справжнє диво.

Чудові пісні, виконані хором і сольно, народні та сучасні танці, драматичні постановки, кумедні відеовставки створили в залі атмосферу свята, адже участь брали всі: вихованці садочка, школярі, актори народного театру і навіть самі винуватці дійства. Кажуть, що колишніх учнів не буває.

Тому до привітань освітян долучилися голова селищної ради Я. Я. Наум, секретар О. Я. Данчук, начальник відділу освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради В. В. Олійник, голова профспілкової організації освітян Долинського району І. М. Мельник, начальник відділу культури Вигодської ОТГ Р. М. Курус.

Проте їх привітання не обмежилося лише вдячним словом. Грамотами та подяками були вшановані вчителі та вихователі за плідну працю на педагогічній ниві. Адже саме вони відкривають перед нами, своїми вихованцями, двері у майбутнє, дарують свої знання та мудрість, підтримують порадою. Дякуємо вам за титанічну працю, дорогі освітяни!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень