A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Вигодської селищної ради

27 травня 2022 року відбулася онлайн-зустріч (Google Мeet) міжшкільної методичної комісії заступників директорів з навчально – виховної роботи

Дата: 27.05.2022 15:46
Кількість переглядів: 12

27 травня 2022 року відбулася онлайн-зустріч (Google Мeet) міжшкільної методичної комісії заступників директорів з навчально – виховної роботи на тему: «Навчально-методичне забезпечення реалізації Державного стандарту у 5 класах НУШ»
         На засіданні детально проаналізовано:
?    нормативне-правове забезпечення навчально - виховного процесу у освітніх закладах громади; 
?    Реалізація нового змісту освіти в навчальних програмах і навчальній літературі. 
?    Модельні навчальні програми НУШ, структура, особливості застосування. 
?    Порядок розробки та впровадження власних (авторських) програм в закладах освіти
?    Вибір підручників і посібників для учнів 5 класів.
?    Процедура замовлення і використання навчально – методичної  літератури для реалізації обраних модельних навчальних програм.
На засіданні був присутнім начальник Відділу освіти, молоді та спорту В. В. Олійник, який надав членам ММК методичні поради щодо створення навчальної програми з використанням Конструктора навчальних програм. 
С.Р. Мельник, голова ММК,  розповіла присутнім про проблеми, які можуть виникнути при виборі підручників до раніше обраних модельних програм та при складанні Типового навчального плану закладу, а також  про підходи до створення навчальної програми на основі модельної навчальної програми.
 Заступники поділилися досвідом щодо складання навчальних планів для 5 – х класів НУШ , зокрема, розподілу годин на предмети та можливість обрання пріоритетів для поглибленого вивчення предметів певної галузі, починаючи із 5 –го класу.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень