A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Вигодської селищної ради

Дива трапляються там, де у них вірять...

Дата: 05.01.2022 16:16
Кількість переглядів: 8

Різдво Христове – чудове свято любові та надії, яке шанобливо відзначають у колі родин і дотримуються усіх традицій. У цей день прийнято вибачати образи минулого та дякувати тим, хто підтримував увесь рік.

Проте Різдво ще й овіяне загадками та цікавими традиціями, які відрізняються залежно від регіону країни.

Так, з 6 по 9 січня 2022 року до Вигодської територіальної громади завітали діти військовослужбовців, учасників АТО/ООС із міста Очаків Миколаївської області. На них чекають турботливі сім’ї здобувачів освіти Вигодського ліцею в яких  вони будуть проживати, відчувати різдвяну атмосферу та дізнаватися багато цікавого про традиції святкування Різдва на Прикарпатті.

Висловлюємо щиру вдячність Рак Світлані Іванівні, директору Вигодського ліцею та сім’ям здобувачів освіти даного закладу освіти, які виявити доброту й запросити у свої сім’ї гостей  із Півдня України.

Нехай ці свята зігрівають Вас теплом, надією, додадуть міцного здоров’я, щасливого довголіття. Хай із першою Різдвяною зіркою до Вашої оселі зайдуть Боже благословення, мир, спокій, злагода та любов! Смачної Вам куті, веселих свят, дзвінкої коляди та усіх земних благ! 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень