A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Вигодської селищної ради

Відбулись урочистості з народи Дня працівників освіти!

Дата: 02.10.2021 23:36
Кількість переглядів: 18

У першу неділю жовтня своє свято відзначають представники однієї з найбільш шанованих у суспільстві професій – освітяни.

Урочистий захід, приурочений до Дня працівників освіти та Дня дошкілля відбувся 1 жовтня у приміщенні Будинку культури селища Вигода.

День працівників освіти – це привід сказати слова вдячності освітянам за їхню важку працю, терпіння, мудрість і любов, відзначити кращих за професією. Вклонитися низько вчительській долі, невтомній праці сіяча розумного, доброго, вічного.

У святковому залі були присутні представники професії - вчителі, вихователі інші працівники сфери освіти.

Музична феєрія, чудові пісні, сучасні танці, театральні постановки створили в залі атмосферу свята, адже участь брали всі: учні, актори народного театру і навіть самі винуватці дійства.

До привітань освітян долучилися: голова селищної ради Микола Мацалак, заступниця селищного голови Оксана Данчук, начальник Відділу освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради Віталій Олійник, представниця Калуської районної державної адміністрації Оксана Савчук, голова Долинської об’єднаної організації Профспілки працівників освіти і науки України Іван Мельник, начальник Відділу культури Вигодської селищної ради Руслан Курус.

Проте, їх привітання не обмежилося лише вдячним словом. Грамотами та подяками були вшановані освітяни за плідну працю на освітянській ниві.

Приємною несподіванкою свята був солодкий подарунок від голови постійної комісії з питань гуманітарної політики та комунального майна Оксани Якимів!

Незабутнє свято було організовано колективом Шевченківського ліцею Вигодської селищної ради.

Щиро дякуємо Вам за приємні емоції та святкову атмосферу.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень