A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Вигодської селищної ради

Новини відділу

Комп’ютерне обладнання для закладів загальної середньої освіти Вигодської селищної ради!

Відділом освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради проведено закупівлю комп’ютерного обладнання для закладів загальної середньої освіти нашої громади, а саме:  комплекти сучасного обладнання (інтерактивна дошка, проектор, ноутбук), персональні комп’ютери, багатофункціональні пристрої (принтер-сканер-копір), ламінатори, документ камери, принтери для 3D дуку на суму 2113490,00 грн.

13:05 29.12.2021

Жодне свято не дарує нам стільки світлих надій, такого передчуття щастя, як Новий рік та Різдво Христове!

З різдвяними піснями, колядками та віншуваннями завітали колядники до Відділу освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради з Старомізунського ліцею імені В. Верховинця, Лолинської гімназії та Шевченківського ліцею. Саме під час таких хвилюючі моменти, ми дорослі на мить, занурюємось в дитинство і віримо в новорічні дива та різдвяну казку.  

22:25 28.12.2021

Допомога захисникам України

З метою інформування громадськості та доведення до широкого читацького загалу, Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області подає  наступну актуальну інформацію. 

09:40 24.12.2021

12 грудня 2021 року на базі Вигодського ліцею завершились  обласні змагання з техніки пішохідного туризму в закритих приміщеннях серед учнівської молоді.

12 грудня 2021 року на базі Вигодського ліцею завершились  обласні змагання з техніки пішохідного туризму в закритих приміщеннях серед учнівської молоді.

12:38 13.12.2021

10 грудня 2021 у Вигодському ліцеї відбулося відкриття обласних змагань з техніки пішохідного туризму в закритих приміщеннях серед учнівської молоді.

10 грудня 2021 у Вигодському ліцеї відбулося відкриття обласних змагань з техніки пішохідного туризму в закритих приміщеннях серед учнівської молоді.

11:58 13.12.2021

Сучасні моноблоки для Лолинської гімназії та Старомізунського ліцею імені В. Верховинця

До Лолинської гімназії та Старомізунського ліцею імені В. Верховинця надходять сучасні моноблоки, які придбані за кошти Івано-Франківської обласної ради, за сприянням Богдана Ленігевича та Юрія Мазура.

14:41 08.12.2021

Матеріально-технічне забезпечення Нової української школи!

Нова українська школа – це новий освітній простір, який має бути зручним та комфортним для кожного учня. З цією метою змінюється просторово-предметне оточення. Саме за шкільною партою учні отримують загальні уявлення про навколишній світ, напрацьовують моделі соціальної поведінки і вчаться критично і послідовно мислити. Більшість педагогів сходяться на думці, що процес засвоєння знань безпосередньо залежить від раціональності організації робочого простору і комфорту школяра під час навчання. Так, до закладів загальної середньої освіти Вигодської селищної ради доставлено сучасні меблі для  першокласників, а саме: 199 комплектів столів учнівських одномісних та стільців; 12 дощок шкільних магнітно крейдо-маркерних.         

11:22 07.12.2021

Вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування! 

Шановні колеги!  Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята - Дня місцевого самоврядування!   Бажаємо від щирого серця — усім, хто працював та  працює на благо нашої громади,  міцного здоров’я, достатку, благополуччя, святкового настрою, родинного затишку. Нехай усі життєві негаразди обходять Вас стороною, щоб натхнення, оптимізм і стійкість духу в нелегкій повсякденній праці ніколи не залишали  Вас, а  професійний досвід, компетентність і розуміння своєї справи були і надалі Вашими порадниками в усіх добрих  починаннях на благо громади і нашої держави!

10:57 07.12.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень