A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Вигодської селищної ради

Новини відділу

З Днем Соборності України!

Вітаємо з Днем Соборності, з днем єднання українських земель. Бажаємо нескінченного щастя, міцного здоров'я, добробуту. Нехай життя в нашій країні буде для кожного в достатку, радості, спокої. Нехай у кожній сім'ї панує мир і спокій, любов та порозуміння. Ми віримо у наше світле майбутнє та процвітання країни. З Днем Соборності, держава, Будь багата, щира, жвава. Хай народ тебе цінує, Зберігає та шанує! З величезним святом, люди, Хай країна добра буде. Мир панує та завзяття, Хай цвіте країна, браття!  

12:04 22.01.2022

Колектив Відділу освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради вітає з Днем народження Тряско Наталію Романівну, директора Підлісківської гімназії!

Шановна Наталіє Романівно! Вітаємо Вас з Днем народження! Бажаємо міцного здоров'я, жіночого щастя, багато радостей в житті, ніколи не сумувати та завжди радіти життю. Нехай все в у Вас складається вдало і гармонійно, нехай життя буде сповнене квітами та піснями, яскравими фарбами та тільки хорошим настроєм. Нехай кожен день починається тільки з радісної усмішки, веселого сміху і з позитивного настрою!  

09:43 11.01.2022

Дива трапляються там, де у них вірять...

Різдво Христове – чудове свято любові та надії, яке шанобливо відзначають у колі родин і дотримуються усіх традицій. У цей день прийнято вибачати образи минулого та дякувати тим, хто підтримував увесь рік.

16:16 05.01.2022

Дидактичні матеріали для Нової української школи!

Головна мета Нової української школи – створити школу, у якій буде приємно навчатись і яка даватиме учням не тільки знання, а й вміння застосовувати їх у житті. Дидактичні матеріали для Нової української школи – це особливий тип наочних дидактичних матеріалів, які потрібно використовувати для кращого сприйняття та засвоєння навчального матеріалу. Відділом освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради проведено закупівлю дидактичних матеріалів для перших класів у кількості 229 одиниць на суму 204000,00 грн. Закупівля проводилась відповідно до потреб закладів загальної середньої освіти Вигодської селищної ради. Сподіваємось, що з допомогою цих матеріалів педагоги зможуть ефективніше здійснювати освітній процес, а школярі будуть цікаво пізнавати світ, здійснювати перші відкриття, робити впевнені кроки у навчанні.  

14:31 29.12.2021

Комп’ютерне обладнання для закладів загальної середньої освіти Вигодської селищної ради!

Відділом освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради проведено закупівлю комп’ютерного обладнання для закладів загальної середньої освіти нашої громади, а саме:  комплекти сучасного обладнання (інтерактивна дошка, проектор, ноутбук), персональні комп’ютери, багатофункціональні пристрої (принтер-сканер-копір), ламінатори, документ камери, принтери для 3D дуку на суму 2113490,00 грн.

13:05 29.12.2021

Жодне свято не дарує нам стільки світлих надій, такого передчуття щастя, як Новий рік та Різдво Христове!

З різдвяними піснями, колядками та віншуваннями завітали колядники до Відділу освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради з Старомізунського ліцею імені В. Верховинця, Лолинської гімназії та Шевченківського ліцею. Саме під час таких хвилюючі моменти, ми дорослі на мить, занурюємось в дитинство і віримо в новорічні дива та різдвяну казку.  

22:25 28.12.2021

Допомога захисникам України

З метою інформування громадськості та доведення до широкого читацького загалу, Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області подає  наступну актуальну інформацію. 

09:40 24.12.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень