A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Вигодської селищної ради

Новини відділу

Нові підручники для учнів 4 та класів закладів загальної середньої освіти Вигодської селищної ради

Усі заклади загальної середньої освіти Вигодської селищної ради отримали підручники для 8-х та 4-х класів відповідно до свого попереднього замовлення. Авторів видань учителі закладів загальної середньої освіти громади мали можливість обирати відкрито за допомогою електронної програми «КУРС: Школа» на порталі "ІСУО".

15:41 27.10.2021

Вітаємо з Днем народження Тисяк Мирославу Йосипівну, директора Лолинської гімназії Вигодської селищної ради

Шановна Мирославо Йосипівно! Прийміть наші найщиріші вітання з нагоди Дня народження. Сердечно бажаємо Вам міцного здоров’я, особистого щастя, творчого натхнення, добра, миру та благополуччя, відчуття справжнього задоволення від своєї роботи, а людська повага хай буде подякою Вам за плідну працю, чуйність. Нехай Ваше життя буде наповнене радісними подіями, цікавими подорожами, яскравими зустрічами та приємними клопотами!

22:50 22.10.2021

Онлайн майстер-клас  з використання настільної ігрової методики «Коло безпеки»

19 жовтня 2021 року працівники  психологічної служби Вигодської селищної ради взяли участь в онлайн майстер-класі  з використання настільної ігрової методики «Коло безпеки». Майстер-клас відбувся в рамках проєкту Всеукраїнського громадського центру «Волонтер» за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та Уряду Сполучених Штатів Америки. Тренером виступила консультант Катерина Пуха та  волонтер Вікторія Янковець. Під час онлайн заняття учасники мали змогу відчути на практиці, як з допомогою гри «Коло безпеки» сформувати в учнів систему уявлень та знань щодо феномену насильства, форм та методів його попередження та подолання, а також звернення за допомогою у разі ризику ситуації насильства.   Учасники майстер-класу активно включалися в роботу, а по закінченні отримали  методичні рекомендації до гри, корисні ресурси для використання під час навчального процесу з учнями і очікуємо на комплекти карток для гри!                                            Велика вдячність кожному учаснику заняття!

21:58 20.10.2021

Вітаємо з Днем народження Стефанів Надію Михайлівну, головного бухгалтера Відділу освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради

 Шановна Надіє Михайлівно! Прийміть найщиріші вітання з нагоди  Дня народження! Бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, подальших успіхів у всіх починаннях, щоденних справах, сміливих планах та сподіваннях. Хай Вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають колеги, минають негаразди та непорозуміння. Хай доля збагачує Вас життєвою мудрістю, енергією, натхненням та радістю сьогодення. Нехай усе гарне, зроблене з душею та натхненням, повертається до Вас сторицею. Сімейного затишку, злагоди і добробуту у Вашій родині!

21:15 20.10.2021

Вітання з нагоди Дня захисників та захисниць України, Покрови Пресвятої Богородиці!

Щиросердечно  вітаємо з Днем захисників та захисниць України, який ми відзначаємо у світлий день Покрови Пресвятої Богородиці, із Днем Українського козацтва. Це свято увібрало в себе багаті і славні традиції українського народу, уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі на всіх етапах її історії. Боронити батьківську віру, благословенний край своїх славних пращурів, сини і дочки України завжди вважали святим обов’язком.

20:44 13.10.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень