A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Вигодської селищної ради

Новини відділу

Вітаємо з Днем народження Язвінську Галину Ярославівну, завідувача Мислівською початковою школою!

Шановна Галино Ярославівно! Прийміть від душі наші щирі вітання, Хай збудуться всі Ваші плани й бажання! Життя хай дарує чудові презенти, Яскраві емоції, щастя моменти. Щоб лихо до хати дорогу не знало, А доля Вам радість завжди дарувала!

20:17 15.09.2021

Вітаємо з Днем народження Пилипіва Олега Івановича, директора Ілемнянського ліцею Вигодської селищної ради!

Шановний Олеже Івановичу! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня народження! Бажаємо Вам міцного здоров’я, постійного благополуччя, доброго настрою та великих сил. Нехай у Вашому житті завжди сяє сонце радості та щастя, нехай поруч будуть підтримка рідних та повага друзів, нехай ніколи  не покине впевненість та бадьорість. Зі святом!

09:32 12.09.2021

Урочисте святкування з нагоди Дня фізичної культури і спорту

У Вигодській територіальній громаді урочисто відзначили День фізичної культури і спорту. У Вигодському будинку культури зібралися спортсмени, вихованці та тренери Вигодської дитячо-юнацької спортивної школи, шанувальники спорту. У заході взяли участь учасниця Олімпійських ігор у Токіо - Оксана Лівач; народний депутат України - Олександр Матусевич; начальник відділу освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради - Віталій Олійник. У вітальному слові Олександр Матусевич відзначив важливість спорту в державі та поділився напрацюваннями Верховної Ради України для підтримки даної галузі. Народний депутат особисто відзначив Оксану Лівач, вручивши подарунок. Віталій Олійник передав вітальне слово від голови громади Миколи Мацалака, виконавчих органів ради та всього депутатського корпусу Вигодської селищної ради, зазначивши, що радою прийнято "Програму розвитку фізичної культури і спорту у Вигодській територіальній громаді", яка сприяє розвитку спорту. Також керівник відділу освіти, молоді та спорту відзначив роботу Вигодської дитячо-юнацької спортивної школи та її вклад в спортивну галузь громади. З мотиваційним виступом до присутніх звернулася учасниця Олімпійських ігор у Токіо Оксана Лівач, яка поділилася своїм рецептом спортивного успіху.

22:04 11.09.2021

Вітання!

У День фізичної культури і спорту України вітаємо спортсменів-професіоналів, учителів фізичної культури, здобувачів освіти, тренерів  та всіх любителів активного життя. Бажаємо бадьоро, весело, без задишки і з доброю посмішкою на обличчі бігти назустріч щастю та своїм мріям. Міцних сил, міцного здоров'я, міцного характеру, міцної дружби і любові! 

11:55 11.09.2021

Педагогічні студії для педагогічних працівників

03.09.2021 в онлайн форматі на платформі Google Meet відбулася педагогічна студія «Виховної роботи» із заступниками директорів та педагогами організаторами закладів освіти Вигодської селищної ради. Мирослава Шарабуряк, голова міжшкільної методичної комісії  порушила ряд актуальних питань щодо організації виховного процесу у 2021/2022 навчальному році. 

17:51 06.09.2021

Командність, згуртованість та підтримка...

Працівники Вигодської селищної ради доповнили збірну команду Калуської районної державної адміністрації  та взяли участь у обласній спартакіаді серед збірних команд державних службовців обласної державної адміністрації, районних державних адміністрацій та посадових осіб місцевого самоврядування.

22:56 05.09.2021

Вітаємо з Днем народження Шпильчин Наталію Василівну, головного спеціаліста Відділу освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради!

Чарівна Наталю Василівно! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня народження! Бажаємо Вам щасливого сьогодні і радісного завтра, красивих мрій і їх здійснення, успіхів у справах, здоров’я в сім’ї, серця, сповненого любові, очей, що світяться від щастя, нових відкриттів, найяскравіших емоцій. Хай кожен день повниться веселим і милим відчуттям, гарним настроєм, задушевними зустрічами і плідною працею! 

22:31 05.09.2021

Вітання з Днем знань!

У цей хвилюючий і незабутній день, наповнений барвами осінніх квітів, свіжістю оновлених класів і, звичайно, закличним першим дзвоником, вітаємо всіх учасників освітнього процесу з Днем знань. Бажаємо успіхів, натхнення, жаги до знань та нестримної волі до перемоги. Нехай перший дзвоник пролунає в кожному серці радісним настроєм, вірою в завтрашній день та в успіх розпочатих справ. Особливо, вітаємо зі святом дорогих першокласників -  нехай ваш шлях буде захоплюючим, цікавим та пізнавальним. Гарної вам подорожі країною знань! Щиро дякуємо Вам, дорогі педагоги, за самовіддану працю та виконання такої відповідальної місії, як виховання підростаючого покоління. Нехай новий навчальний рік стане роком нових професійних досягнень, наукових відкриттів та особистих звершень.  

08:06 01.09.2021

Серпнева конференція освітян «Творча майстерня нового 2021/2022 навчального року: ідеї, поради та досвід»

З метою належної підготовки до нового 2021/2022 навчального року, за участі працівників управління Державної служби якості освіти в Івано-Франківській області Відділом освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради проведено серпневу конференцію для керівників закладів освіти Вигодської селищної ради. З вітальним словом до учасників заходу звернувся Микола МАЦАЛАК, селищний голова Вигодської селищної ради, який привітав керівників закладів освіти із початком нового навчального року та наголосив на відкритості і співпраці, а також на важливості освітньої галузі для громади та відповідальності керівників закладів освіти за якість освітніх послуг. Також, обговорили актуальні освітні питання та напрями розвитку освіти в новому 2021/2022 навчальному році, зокрема: про організацію освітнього процесу в умовах змін законодавства розповів Віталій ОЛІЙНИК, начальник Відділу освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради, який детально проаналізував кожен напрям освітньої діяльності для громади, виклики та намітив шляхи їх вирішення, а також окреслив основні пріоритети діяльності освітньої галузі, на які потрібно звернути увагу у 2021/2022 навальному році. про забезпечення якості освіти в громаді доповіла Наталія ІВАНУС,  головний спеціаліст відділу інституційного аудиту управління Державної служби якості освіти в Івано-Франківській області; акцентувала увагу на НУШ - просторі освітніх можливостей  Мирослава ТИСЯК, директор Лолинської гімназії Вигодської селищної ради. Підсумком заходу стала «Кава з пріоритетом». Смакуючи каву, керівник закладу освіти повинен був сформувати свій пріоритет на новий 2021/2022 навчальний рік з дотриманням певних правил. Така взаємна атракція породила жваве обговорення ідей, порад та поділ досвідом.  Для більш ефективної співпраці керівники закладів освіти отримали від працівників Відділу освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради буклет, в якому розміщений «Чек-ліст керівнику» та мотиваційна, зокрема і кодована QR-кодом інформація щодо організованого початку 2021/2022 навчального року. Сподіваємось, що така партнерська взаємодія пануватиме протягом 2021/2022 навчального року, адже зібратися разом – це початок, триматися разом – це прогрес, працювати разом – це успіх.  

12:24 28.08.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень