A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Вигодської селищної ради

Новини відділу

Сходження на гору Говерлу!

2 жовтня 2021 року учні Старомізунського ліцею імені Василя Верховинця взяли участь у щорічному масовому сходженні на гору Говерла. Організоване дійство, в якому брали участь більше 400 учасників з різних областей України, відповідно до наказу департаменту освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської державної адміністрації від 06.09.2021  № 269 «Про проведення масового сходження юних туристів на вершину гори Говерла» та плану роботи Івано-Франківського обласного державного центру туризму та краєзнавства учнівської молоді на 2021 рік. Керівниками групи учнівської молоді від нашої громади були Галів Леся Володимирівна та Грушаник Петро Іванович, вчителі фізичної культури Старомізунського ліцею імені Василя Верховинця. Сходження на Говерлу -  похід не з найлегших. Проте, подолати цей шлях під силу кожному. Тут і ліс, і каміння, і підйом через стежку з жерепом. Потрібно зібратись з духом, вийти  і сказати собі -  «Я це зробив! Я піднявся на Говерлу!».

14:08 04.10.2021

Вітаємо з Днем працівників освіти!

Високо цінуємо щедрість Ваших люблячих сердець, Ваше терпіння і розуміння, відданість справі. Висловлюємо Вам сердечну вдячність за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей і рідного краю. Ваші серця завжди наповнені співчуттям, добротою та милою приємністю. Цими чудовими якостями Ви щедро ділитесь з дітьми. Вам вірять, Вас люблять і шанують. Ви здійснюєте зв’язок часів, продовжуючись у своїх учнях. Бажаємо Вам, дорогі освітяни відчуття повноти і неповторності життя, здоров’я, невичерпних творчих сил, натхнення, щастя і довгої людської пам’яті. Хай завжди щедрою на сходи буде освітянська нива, а в усіх Ваших починаннях буде успіх!

22:35 02.10.2021

Вітаємо працівників бібліотек та читачів з Всеукраїнським днем бібліотек!

Всеукраїнський день бібліотек, що традиційно відзначають в Україні у вересні, свідчить про глибоку повагу народу до культури, освіти, духовних надбань. Справжніми помічниками та порадниками на шляху до вершин знань і мудрості народу є бібліотекарі – вірні збирачі духовних скарбів, провідники у світ нового і непізнаного. Саме Ви, бібліотекарі, допомагаєте читачам бути обізнаними у сучасних проблемах, пізнавати реальну картину світу.  Бажаємо Вам, шановні бібліотекарі, творчої наснаги, міцного здоров’я, натхнення, радості, щастя, добра і нових успіхів у вашій благородній просвітницькій справі. Зі святом!  

09:52 30.09.2021

Вітання з Днем працівників позашкільної освіти!

   Шановні працівники закладів позашкільної освіти!   Вітаємо Вас з професійним святом та висловлюємо щиру подяку за вклад у розвиток унікальної ланки в системі освіти – позашкільної освіти!  Нехай Ваша доброта і педагогічна майстерність перетворять кожен день для вихованців в день радості та щастя! Міцного здоров’я Вам, щастя, добра та натхнення, а найголовніше – відчуття вдячності за свою роботу від дітей, батьків та держави. Ми пишаємось Вами та Вашими талановитими вихованцями, які прославляють нашу громаду на різноманітних конкурсах та спортивних змаганнях. Зі святом!

12:27 25.09.2021

Вітаємо з Днем дошкілля!

Шановні працівники закладів дошкільної освіти! Сердечно вітаємо вас із професійним святом – Всеукраїнським Днем дошкілля. Професія працівника дошкільної освіти вимагає глибокої самовіддачі, значного терпіння та нескінченної любові до своєї справи. Благополучне дитинство і подальша доля кожної дитини залежить від мудрості вихователя, його терпіння, уваги до внутрішнього світу дитини. За допомогою своїх вихователів дошкільнята пізнають секрети навколишнього світу, вчаться любити і берегти свою Батьківщину. Висловлюємо вам щиру подяку за наполегливу, чесну, натхненну працю, що наповнює світ мудрістю, знаннями, милосердям та людяністю. Хай у родинах ваших панує злагода й достаток, в серцях – любов, а в душах – спокій і затишок! Хай небо над нашими головами буде мирним і яскраво-блакитним, а всі діти – усміхненими й щасливими.  

11:47 25.09.2021

онлайн-семінар «Організація якісного освітнього процесу в математичній освітній галузі засобами інноваційних електронних освітніх ресурсів»

Сьогодні, 22.09.2021 на платформі ZOOM  відбувся  онлайн-семінар «Організація якісного освітнього процесу в математичній освітній галузі засобами інноваційних електронних освітніх ресурсів» за участі Асоціації Міст України. Учасники вищенаведеного онлайн-семінару отримали набір матеріалів та сертифікат на користуванням електронними засобами навчального призначення  «Дидактичний мультимедійний контент «КМ МЕDІА EdProfi» Математика для 5-9-х класів (мультимедійний веб-ресурс в комплекті з кодом доступу).

13:15 22.09.2021

Онлайн-семінар «Організація якісного освітнього процесу в початковій школі засобами сучасних електронних освітніх ресурсів»

З метою належної організації освітнього середовища НУШ   на платформі ZOOM  відбувся  онлайн-семінар для вчителів початкових класів Вигодської селищної ради на тему: «Організація якісного освітнього процесу в початковій школі засобами сучасних електронних освітніх ресурсів» за участі Асоціації Міст України. Учасники вищенаведеного онлайн-семінару отримали набір матеріалів та сертифікати на користуванням електронними засобами навчального призначення «Дидактичний мультимедійний контент для початкових класів KM MEDIA Ed Profi» (мультимедійний веб-ресурс в комплекті з кодом доступу), а саме: - КАТАЛОГ 1 КЛАС  МУЛЬТИМЕДІЙНИЙ КОНТЕНТ ДЛЯ ІНКЛЮЗИВНОГО НАВЧАННЯ В ПОЧАТКОВІЙ ШКОЛІ «KMMEDIA ED PROFI»; -КАТАЛОГ 2 КЛАС  МУЛЬТИМЕДІЙНИЙ КОНТЕНТ ДЛЯ ІНКЛЮЗИВНОГО НАВЧАННЯ В ПОЧАТКОВІЙ ШКОЛІ «KMMEDIA ED PROFI»;

12:11 22.09.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень