A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Вигодської селищної ради

Новини відділу

Серпнева конференція освітян «Творча майстерня нового 2021/2022 навчального року: ідеї, поради та досвід»

З метою належної підготовки до нового 2021/2022 навчального року, за участі працівників управління Державної служби якості освіти в Івано-Франківській області Відділом освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради проведено серпневу конференцію для керівників закладів освіти Вигодської селищної ради. З вітальним словом до учасників заходу звернувся Микола МАЦАЛАК, селищний голова Вигодської селищної ради, який привітав керівників закладів освіти із початком нового навчального року та наголосив на відкритості і співпраці, а також на важливості освітньої галузі для громади та відповідальності керівників закладів освіти за якість освітніх послуг. Також, обговорили актуальні освітні питання та напрями розвитку освіти в новому 2021/2022 навчальному році, зокрема: про організацію освітнього процесу в умовах змін законодавства розповів Віталій ОЛІЙНИК, начальник Відділу освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради, який детально проаналізував кожен напрям освітньої діяльності для громади, виклики та намітив шляхи їх вирішення, а також окреслив основні пріоритети діяльності освітньої галузі, на які потрібно звернути увагу у 2021/2022 навальному році. про забезпечення якості освіти в громаді доповіла Наталія ІВАНУС,  головний спеціаліст відділу інституційного аудиту управління Державної служби якості освіти в Івано-Франківській області; акцентувала увагу на НУШ - просторі освітніх можливостей  Мирослава ТИСЯК, директор Лолинської гімназії Вигодської селищної ради. Підсумком заходу стала «Кава з пріоритетом». Смакуючи каву, керівник закладу освіти повинен був сформувати свій пріоритет на новий 2021/2022 навчальний рік з дотриманням певних правил. Така взаємна атракція породила жваве обговорення ідей, порад та поділ досвідом.  Для більш ефективної співпраці керівники закладів освіти отримали від працівників Відділу освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради буклет, в якому розміщений «Чек-ліст керівнику» та мотиваційна, зокрема і кодована QR-кодом інформація щодо організованого початку 2021/2022 навчального року. Сподіваємось, що така партнерська взаємодія пануватиме протягом 2021/2022 навчального року, адже зібратися разом – це початок, триматися разом – це прогрес, працювати разом – це успіх.  

12:24 28.08.2021

Відбулася обласна серпнева конференція педагогічних працівників області

Віталій Олійник, начальник Відділу освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради взяв участь в обласній серпневій конференції педагогічних працівників області. На конференції обговорювались стратегічні пріоритети організації освітнього процесу в закладах освіти Прикарпаття у 2021/2022 навчальному році. 

08:51 28.08.2021

День Незалежності України!

День Незалежності України! Це свято пам’яті про покоління наших предків, що творили націю та боролися за державність, це день, коли варто думати про завтрашній день, про майбутні покоління, про нашу відповідальність перед історією.  Нехай це величне свято духмяним серпневим запахом українського хліба принесе у Ваш дім щастя і добро, порозуміння та згуртованість, мир і любов! Міцного здоров'я, бадьорості духу, успіхів у всіх Ваших справах і нехай мрія про краще життя окриляє Вас на нові звершення, на нові добрі справи в ім'я нашої України та її майбутніх поколінь. Зі святом Вас!

10:11 23.08.2021

Відділом освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради проведено робочу нараду з керівниками закладів освіти Вигодської селищної ради.

На нараді начальником Відділу освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради було порушено ряд актуальних питаннь щодо підготовки до нового 2021/2022 навчального року, а саме: - проведення секційних студій для педагогічних працівників та серпневої конференції; 

16:56 18.08.2021

Відділом освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради спільно з Управлінням Держпраці в Івано-Франківській області проведено нараду-семінар для керівників закладів освіти Вигодської селищної ради

Головний державний інспектор відділу з питань гігієни праці та експертизи умов праці Андрій Гаман ацентував на вимогах законодавства щодо атестації робочих місць та проведенні медичних оглядів працівників сфери освіти.

15:52 18.08.2021

Серпневі студії для педагогічних працівників

В рамках обласної конференції педагогічних працівників Івано-Франківський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти проводить педагогічні студії для різних категорій працівників сфери  освіти. Голови міжшкільних методичних комісії Вигодської селищної ради долучилися до вищенаведених on-line студій. Методичні студії працюють над актуальними проблемами розвитку професійної майстерності в умовах нового формату освітньої діяльності.  

14:10 18.08.2021

Нові підручники для четвертокласників!

До закладів загальної середньої освіти Вигодської селищної ради надходять підручники для учнів 4 класу Нової української школи, а саме: «Українська мова та читання», «Я досліджую світ», «Мистецтво», «Англійська мова» та «Математика» відповідно до попереднього замовлення. Авторів видань учителі закладів загальної середньої освіти громади мали можливість обирати відкрито за допомогою електронної програми «КУРС: Школа» на порталі "ІСУО".  

16:30 12.08.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень