A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Вигодської селищної ради

Новини відділу

Вболіваємо за Оксану Лівач!!!

Вболіваємо та підтримуємо  нашу землячку Оксану Лівач з села Новоселиця Вигодської селищної ради, яка має завтра вирішальний бій за бронзу на Олімпіаді в Токіо. Вперед! До перемоги!!!  

22:24 06.08.2021

Якісне інклюзивне навчання: to do list для директора школи

Державна служба якості освіти пропонує матеріал, покликаний допомогти вдосконалювати якість інклюзивного навчання у школах, де воно вже запроваджене, а також розпочати цей шлях закладам, які лише планують відкривати інклюзивні класи. Якісне інклюзивне навчання: to do list для директора школи Сьогодні в Україні інклюзивне навчання організовано у майже 43% шкіл, працює понад 18 тисяч інклюзивних класів. За останні десять років інклюзія суттєво проникла в українські школи. Для порівняння, п’ять років тому в інклюзивних класах навчалось вдесятеро менше, ніж зараз. Разом із тим, дослідження якості інклюзивного навчання, проведене Державною службою якості освіти, виявило низку викликів на рівні організації інклюзивного навчання, кваліфікації вчителів, методичного забезпечення освітнього процесу, розвитку інфраструктури та забезпечення фінансування, взаємодії з інклюзивно-ресурсними центрами (ІРЦ).

10:06 04.08.2021

Як створити недискримінаційне середовище у школі: покрокова інструкція для директора

Забезпечення рівного доступу до освіти і неупередженого ставлення до всіх дітей — такі ж важливі завдання директора школи, як і забезпечення якості освітньої діяльності школи. Принцип інклюзивності та справедливості в освіті передбачає, що всі діти повинні мати доступ до освітніх можливостей, що сприятиме досягненню ними кращих результатів у навчанні незалежно від статі, національності або достатку, освіти чи професії їхніх батьків.

15:04 02.08.2021

Круглий онлайн-стіл"Інституційний аудит як комплексна оцінка діяльності ЗЗСО: нові підходи" 

29 липня 2021 року начальник Відділу освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради долучився до круглого онлайн-столу "Інституційний аудит як комплексна оцінка діяльності ЗЗСО: нові підходи" за участі Олени Святенко, начальниці відділу базової освіти управління роботи із закладами загальної середньої та дошкільної освіти департаменту інституційного аудиту Державної служби якості освіти України. Також, у вищенаведеному заході взяли участь Вигодський ліцей та Вишківський ліцей Вигодської селищної ради. Обговорили важливі питання та нові підходи при організації освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти.

08:51 30.07.2021

Проект «Карпатські лісові школи – пілотне співробітництво для збереження природи та екологічної освіти»

Проект виконується Туристичною асоціацією Івано-Франківщини за співфінансування Європейського Співтовариства в рамках Програми транскордонного співробітництва Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна на 2014-2020 роки. Партнерами проекту є Відділ регіонального розвитку та будівництва Долинської РДА, Вигодська селищна рада та адміністрація Марамуреського гірського природного парку (повіт Марамуреш, Румунія).

10:23 29.07.2021

Вітання з нагоди Дня народження!

Шановна Ольго Володимирівно! З Днем народження вітаєм! Всіх гараздів побажаєм, Щоби кожен день був святом, Щоби Ви жили багато. Хай всі збудуться бажання, Мрії, плани, сподівання. Хай навколо радість ллється, Хай життя навкруг сміється, Майте вдосталь нових вражень, Знімків, селфі та зображень.  

09:20 29.07.2021

Вітання з нагоди Дня народження!

Шановна Любове Василівно!  У цей прекрасний день вітаємо Вас з цим чудовим святом, з Днем народження! Бажаємо міцного здоров'я, жіночого щастя, багато радостей в житті, ніколи не сумувати та завжди радіти життю. Нехай все в у Вас складається вдало і гармонійно, нехай життя буде сповнена квітами та піснями, яскравими фарбами та тільки хорошим настроєм. Нехай кожен день починається тільки з радісної усмішки, веселого сміху і з позитивного настрою!  

09:55 21.07.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень