A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Вигодської селищної ради

Новини відділу

Молодіжна рада Вигодської селищної ради

29 грудня 2022 року - день створення Молодіжної ради Вигодської селищної ради . Тішимося, що йдемо в новий рік з командою сильних, креативних і натхненних молодих людей.

09:00 30.12.2022

Співробітництво громад в сфері освіти

22 грудня 2022 року відбулись чергові онлайн-зустрічі за участю експертів Проєкту DECIDE: Яни Брусенцової,  Андрія Мацокіна та Сергія Яцковського. У вищенаведених заходах взяли участь працівники Відділу, молоді та спорту Вигодської селищної ради.  На засіданнях порушили важливі та актуальні питання співробітництва громад в сфері освіти, зокрема: 💥Спільне утримання і розвиток позашкільної освіти. 💥Спільне утримання інклюзивно-ресурсного центру та розвиток інклюзивної освіти. 💥Створення та спільне утримання центру професійного розвитку педагогів. Під час обговорення, Віталій ОЛІЙНИК, начальник Відділу освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради озвучив свої пропозиції та міркування з даних питань. Сподіваємось, що така партнерська взаємодія буде успішною задля досягнення якісного результату розвитку освіти нашої громади.

22:39 23.12.2022

Прийом анкет до складу Молодіжної ради завершено

Вітання!  Прийом анкет до складу Молодіжної ради завершено. Сьогодні кандидати та кандидатки отримають електронні листи із запрошенням на участь в установчих зборах щодо формування складу Молодіжної ради Вигодської селищної ради. Перевір поштову скриньку, якщо ти кандидат/-ка. Якщо листа немає, пиши нам. Допоможемо  Дякуємо за бажання творити зміни разом!

11:06 21.12.2022

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень