A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Вигодської селищної ради

І етап обласного конкурсу І етап обласного конкурсу фольклорно-етнографічних колективів серед здобувачів освіти закладів загальної середньої та позашкільної освіти Долинського району

Дата: 13.12.2019 09:35
Кількість переглядів: 10

   І знову лунає українська колядка… І знову серце і розум наповнює величний дух Різдва… Позитивні емоції, ностальгія та очікування чогось надзвичайного, чогось доброго та приємного – саме такі відчуття викликають виступи талановитих, творчих учнів закладів освіти Долинського району.

   10 грудня 2019 року на базі Долинського будинку дитячої та юнацької творчості відбувся фінальний тур І етапу обласного конкурсу фольклорно-етнографічних колективів серед здобувачів освіти закладів загальної середньої та позашкільної освіти Долинського району. Гідно презентували Вигодську об’єднану територіальну громаду переможці зонального туру – здобувачі освіти Старомізунського ліцею імені Василя Верховинця та Кропивницької гімназії імені М. Тимочка. Українські колядки та зворушливі композиції у виконанні наших талантів продемонстрували колективи на огляді. Приємно відзначити, що наші колективи посіли призові місця. Тому вітаємо їх з перемогою та бажаємо нових здобутків.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень