A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Вигодської селищної ради

Міжнародний день волонтера у Мислівській початковій школі.

Дата: 12.12.2022 09:35
Кількість переглядів: 7

Минулого тижня вся Україна та світ святкували День волонтера. З нагоди відзначення цього свята Мислівську початкову школу відвідав волонтер, учасник Всеукраїнської громадської організації «Спілка Учасників, Ветеранів, Інвалідів АТО та бойових дій» Сергій Олександрович.

Зустріч видалася напрочуд цікавою, інформативною та душевною. Школярі та вихованці Мислівської початкової школи отримали корисні і в теперішній час необхідні подарунки: куртки, штани та інший теплий одяг. Для самої школи Сергій Олександрович передав спортивний інвентар (футбольні, волейбольні та баскетбольні м`ячі, скакалки).

Також здобувачі освіти і працівники Мислівської початкової школи зустрілися з Олефіренко Валентиною Леонідівною. Ця людина також заслуговує особливої уваги та подяки, адже будучи професоркою Міжнародної школи бізнесу у Києві, стала волонтером і отримала нагороду «Народний герой України».

 Багато цікавих історий, час проведений із користю – все це незабутні враження, що закарбуються у серцях школярів. Діти і самі були волонтерами в цей день, адже малювали малюнки та пекли патріотичне печиво для наших воїнів. Пишаємося нашими волонтерами, цими завзятими людьми з відкритим серцем і доброю волею, які присвятили своє життя служінню та ідеї гуманності. 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень