A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Вигодської селищної ради

І етап обласної виставки-конкурсу саморобних новорічних ялинок «Техноялинка»

Дата: 14.12.2022 09:57
Кількість переглядів: 9

 

12 грудня  2022 року у Відділі освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради відбувся І  етап обласної виставки-конкурсу  саморобних новорічних ялинок «Техноялинка», метою якої є сприяння розвитку творчого потенціалу дітей в галузі промислового дизайну, вихованні учнівської молоді цілісного ставлення до речей, що поєднують в собі функціональність та дизайн, надання допомоги вихованцям у професійному самовизначенні, стимулювання інтересу учнів до технічного дизайну як головного носія конструкторсько-технологічної інформації, популяризації екоялинок.

    У виставці-конкурсі, взяли  участь  здобувачі освіти 8 закладів загальної середньої освіти  Вигодської територіальної громади.  

    Учасники  змагались у чотирьох номінаціях:

          • паперова техноялинка;
          • дерев’яна техноялинка;
          • техноялинка з матеріалів вторинного використання;
          • техноялинка з матеріалів для шиття.

Цьогоріч справжня феєрія технокраси - 14 робіт учнів закладів загальної середньої освіти. Творчі вироби, які були представлені,  вирізнялися  креативністю, оригінальністю, довершеністю, тематичною  спрямованістю. Кожна робота - особлива, естетично наповнена і змістовно багата. Для того, щоб оцінити належним чином копітку працю та талант учасників буде проведено онлайн аукціон, зібрані кошти з якого будуть передані воїнам Вигодської громади.

Щоб дізнатися більше про час та особливості проведення аукціону слідкуйте за інформацією на сайті та Facebook-сторінці Відділу освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради.

Щиро дякуємо креативним наставникам та їх учням, адже в умовах відсутності електроенергії треба було докласти максимальних зусиль для створення таких чудових і неповторних виробів!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень