A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Вигодської селищної ради

Відзначення Дня працівників освіти у Вигодській громаді

Дата: 02.10.2022 11:22
Кількість переглядів: 12

 Щороку у першу неділю жовтня вся країна відзначає День працівників освіти. Цьогоріч складно святкувати у вирі тих подій, що відбуваються в державі. Але освітяни і педагоги Вигодської громади доклали значних зусиль, щоб зберегти освіту і відновити навчання для дітей нашої громади. Тому 30 вересня відбулося відзначення Дня працівників освіти, під час якого було нагороджено кращих освітян закладів освіти Вигодської громади грамотами різних рівнів. 

Від імені керівництва Вигодської селищної ради до привітань приєдналась заступниця селищного голови Оксана Данчук, а також начальник Відділу освіти, молоді та спорту селищної ради Віталій Олійник, начальник Відділу культури селищної ради Руслан Курус.

Вдячні педагогічному колективу та здобувачам освіти Підлісківської гімназії за творчість, професіоналізм і ті емоції, які вони подарували своїм виступом всім глядачам. 

Особлива подяка Вигодському народному аматорському театру за благодійну виставу "Квітка з України". Всі зібрані благодійні кошти будуть спрямовані на потреби ЗСУ. Окрім цього, дана вистава була дуже чуттєвою, зворушливою та актуальною в даний час. 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень