A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Вигодської селищної ради

Серпнева конференція освітян «Творча майстерня нового 2021/2022 навчального року: ідеї, поради та досвід»

Дата: 28.08.2021 12:24
Кількість переглядів: 9

З метою належної підготовки до нового 2021/2022 навчального року, за участі працівників управління Державної служби якості освіти в Івано-Франківській області Відділом освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради проведено серпневу конференцію для керівників закладів освіти Вигодської селищної ради.

З вітальним словом до учасників заходу звернувся Микола МАЦАЛАК, селищний голова Вигодської селищної ради, який привітав керівників закладів освіти із початком нового навчального року та наголосив на відкритості і співпраці, а також на важливості освітньої галузі для громади та відповідальності керівників закладів освіти за якість освітніх послуг.

Також, обговорили актуальні освітні питання та напрями розвитку освіти в новому 2021/2022 навчальному році, зокрема:

  • про організацію освітнього процесу в умовах змін законодавства розповів Віталій ОЛІЙНИК, начальник Відділу освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради, який детально проаналізував кожен напрям освітньої діяльності для громади, виклики та намітив шляхи їх вирішення, а також окреслив основні пріоритети діяльності освітньої галузі, на які потрібно звернути увагу у 2021/2022 навальному році.

  • про забезпечення якості освіти в громаді доповіла Наталія ІВАНУС,  головний спеціаліст відділу інституційного аудиту управління Державної служби якості освіти в Івано-Франківській області;

  • акцентувала увагу на НУШ - просторі освітніх можливостей  Мирослава ТИСЯК, директор Лолинської гімназії Вигодської селищної ради.

Підсумком заходу стала «Кава з пріоритетом». Смакуючи каву, керівник закладу освіти повинен був сформувати свій пріоритет на новий 2021/2022 навчальний рік з дотриманням певних правил. Така взаємна атракція породила жваве обговорення ідей, порад та поділ досвідом.

 Для більш ефективної співпраці керівники закладів освіти отримали від працівників Відділу освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради буклет, в якому розміщений «Чек-ліст керівнику» та мотиваційна, зокрема і кодована QR-кодом інформація щодо організованого початку 2021/2022 навчального року.

Сподіваємось, що така партнерська взаємодія пануватиме протягом 2021/2022 навчального року, адже зібратися разом – це початок, триматися разом – це прогрес, працювати разом – це успіх.

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень