A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Вигодської селищної ради

Обласні змагання з пішохідного туризму

Дата: 13.12.2022 13:34
Кількість переглядів: 29

З 9 по 10 грудня у Вигодському ліцеї відбулися змагання з техніки пішохідного туризму в закритому приміщенні серед учнівської молоді. Організатор змагань - Івано-Франківський обласний державний центр туризму і краєзнавства учнівської молоді. Співорганізатор і головний суддя - вчитель фізичної культури Вигодського ліцею Мороз Михайло Васильович. Також вагомий внесок в організацію та проведення змагань зробив вчитель фізичної культури Вигодського ліцею - Мороз Ростислав Михайлович. 

       Змагання з пішохідного туризму проводяться з метою:

 - розвитку дитячого туризму як ефективного засобу національно-патріотичного виховання  та фізичного загартування учнівської молоді;

 - підвищення спортивної майстерності, виявлення кращих юних спортсменів та залучення їх до збірної команди області.

Взяли участь у змаганнях 14 команд з Івано-франківської області. Спортсмени змагалися у двох видах дистанції: "Смуга перешкод (командна)" та "Смуга перешкод (особисто-командна)".

Вигодську громаду представляли дві команди різних вікових груп: старша та молодша. 

Загалом проведення та організація спортивного заходу відбулася на вищому рівні, завдяки зусиллям організаторів та директора Вигодського ліцею Рак Світлани Іванівни.

Пишаємося і нашими спортсменами, адже в особистих змаганнях переважна кількість переможців - спортсмени нашої громади. Перше місце отримала Вигодська громада і у командних змаганнях. 

Розвиток спорту серед молоді - це неабиякий внесок у майбутнє нашої громади і держави загалом. 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень