A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Вигодської селищної ради

Перемога в проєкті «Подолання цифрової освітньої нерівності в Україні. Інноваційний прорив»

Дата: 08.07.2021 14:21
Кількість переглядів: 31

Цифрова трансформація освіти є одним з головних пріоритетів в діяльності Мінцифри, Асоціації міст України та органів місцевого самоврядування оскільки електронні освітні ресурси є універсальними і надають можливість успішно використовувати їх як в традиційній, так в дистанційній формі навчання. 

Електронні освітні ресурси – це пріоритетні  засоби навчання для забезпечення традиційної та дистанційної форми навчання освітнього процесу в закладах освіти. 

В рамках проєкту  «Подолання цифрової освітньої нерівності в Україні. Інноваційний прорив» Вигодська селищна рада отримала сертифікат на обладнання сучасними електронними освітніми ресурсами, а саме:

  • 5-ти кабінетів початкової освіти;
  • 5-ти кабінетів математики;
  • 5-ти кабінетів початкової освіти для інклюзивного навчання;
  • 5-ти закладів дошкільної освіти.

Враховуючи ситуацію, яка склалася 2019/2020 та 2020/2021 навчальних роках в галузі освіти, спричиненої пандемією COVID-19, найактуальнішими для організації освітнього процесу є впровадження електронних освітніх ресурсів, інноваційних методик викладання навчальних предметів як у традиційній, так і у дистанційній формі.

Цифрова трансформація освіти дозволить впровадити електронні освітні ресурси, спрямовані на підвищення рівня цифрової трансформації нашої громади.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень