A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Вигодської селищної ради

Меблі для 1-их класів закладів освіти Вигодської селищної ради

Дата: 17.12.2019 14:35
Кількість переглядів: 9

   Нова українська школа – це новий освітній простір, який має бути зручним та комфортним для кожного учня. З цією метою змінюється просторово-предметне оточення. Зручні індивідуальні парти, стільці, що регулюються відповідно до росту учня – все це обов’язкові елементи для успішного навчання в умовах НУШ. Планування і дизайн освітнього простору спрямовуються на розвиток дитини та її мотивації до навчання.

  За сприяння селищного голови Вигодської селищної ради Ярослава Наума, секретаря Вигодської селищної ради Оксани Данчук та депутатського корпусу, відділом освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради закуплено сучасні меблі для учнів 1-их класів, а саме: 78 парт; 78 стільців для учнів; 1 дошка аудиторна для вчителя, 4 м; 4 дошки аудиторні для вчителя, 3 м; 4 столи для вчителя; 6 стільців для вчителя; 6 шаф.

  Загалом витрачено 160000 грн. з місцевого бюджету Вигодської селищної ради.

 Завдяки цьому першокласники громади навчаються у комфортних умовах, що забезпечує краще сприйняття навчального матеріалу, розвиток творчого потенціалу та розумових здібностей учнів.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень