A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Вигодської селищної ради

Інформаційна медіаграмотність для освітян

Дата: 05.04.2021 14:46
Кількість переглядів: 12

Кропивницька гімназія імені М. Тимочка долучилася до проєкту «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність», що реалізовується міжнародною організацією IREX (Радою міжнародних досліджень та обмінів) у партнерстві з Міністерством освіти і науки України та МБФ «Академія української преси», за підтримки Державного департаменту США та Міністерства закордонних справ та справ співдружності націй Великої Британії.

Проєкт направлений на здобуття учнями навичок критичного мислення інформації, а також інтеграцію медійної грамотності у програму загальної середньої освіти.

План заходів включає навчальні вебінари, семінари-тренінги для вчителів-учасників проекту, підготовку методичних рекомендацій з інтегрованого викладання інфомедійної грамотності на уроках, проміжні та підсумкові зустрічі учасників проекту для обміну досвідом викладання інфомедійної грамотності на уроках української мови та літератури (8-9 класи), історії України та всесвітньої історії (8-10 класи), мистецтва (9 клас).

Очікується, що викладацький склад відібраних закладів буде тісно співпрацювати із командою партнерів, які впроваджують проєкт, в розробці нових навчальних планів та програм для своїх закладів з урахуванням інструментів інфо-медійної грамотності.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень