A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Вигодської селищної ради

До закладів загальної середньої освіти Вигодської селищної ради надходить сучасне інтерактивне обладнання CamTouch

Дата: 25.04.2022 15:05
Кількість переглядів: 14

CamTouch (КемТач) - це перший в Україні портативний пристрій, який дозволяє перетворити будь-яку поверхню на якісну інтерактивну дошку лише за 10 хвилин. Тепер, звичайне зображення з проектора або навіть телевізор стануть сенсорним екраном, яким можна повноцінно керувати, використовуючи стилуси CamTouch.

З метою належного використання сучасного обладнання CamTouch на базі Вигодського ліцею Вигодської селищної ради відбувся семінар-навчання щодо використання та налаштування даного сучасного комп’ютерного обладнання.

За результатаими семінару

Спікер команди з CamTouch Максим Задніпренко:

  • розповів про пристрій та продемонстрував його практичне застосування в освітньому процесі;
  • відповів на численні запитання щодо встановлення пристрою та програмного забезпечення для створення інтерактивних уроків.

Педагогічні працівники закладів освіти:

  • отримали вичерпну інформацію про інструмент CamTouch, який може використовуватись на уроках та бути корисним, зробивши їх ще більш наочними, а всю інформацію візуально привабливою;
  • мали змогу побачити CamTouch,  у роботі з будь-якою програмою.

CamTouch – це нове слово в освітньому процесі. За допомогою інтерактивних можливостей пристрою педагоги закладів загальної середньої освіти Вигодської селищної ради отримують можливість наочно демонструвати навчальний  матеріал, при цьому сконцентрувавши увагу учнів на об’єкті вивчення.

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень