A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Вигодської селищної ради

Реалізація проєкту "SMILE - Пітримка дітей, молоді та їхніх сімей під час кризової ситуації в Україні" у Вигодській громаді

Дата: 04.10.2022 16:00
Кількість переглядів: 29

Terre des hommes - Надання допомоги дітям по всьому світу - Фонд в Україні, що реалізує проєкт "SMILE - Пітримка дітей, молоді та їхніх сімей під час кризової ситуації в Україні". Мета проєкту: активізація зусиль щодо заохочення та захисту прав дітей, а також сприяння психосоціальному благополуччю дітей та їхніх батьків/опікунів; створення просторів, дружніх до дитини та запровадження в громадах Івано-Франківської області заходів у закладах освіти за методологією "Рух, гра та спорт", з метою психосоціальної підтримки дітей. 

У Івано-Франківській області 50 закладів загальної середньої освіти беруть участь у реалізації цього проєкту, серед яких Вигодський ліцей Вигодської селищної ради. Найближчим часом планується серія тренінгів організації Terre des hommes - Надання допомоги дітям по всьому світу "Рух, ігри та спорт. Психологічні навички з дітьми через фізичну діяльність", у яких візьмуть участь кілька педагогів Вигодського ліцею.

Отже проєкт "SMILE - Підтримка дітей, молоді та їхніх сімей під час кризової ситуації в Україні" буде реалізований і в нашій громаді. Завдяки отриманим методологічним матеріалам будуть створені умови для проведення позакласних заходів у форматі інклюзивних занять, ігор, інтерактивних семінарів, тематичних уроків, тренінгів та інших освітніх заходів та ініціатив, що сприятиме дитячому та молодіжному розвитку у закладі освіти. 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень