A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Вигодської селищної ради

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі послуги з автомобільних перевезень учнів с.Новоселиця – смт.Вигода- с.Новоселиця, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 10.01.2023 13:09
Кількість переглядів: 17

ВІДДІЛ ОСВІТИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ ВИГОДСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

 

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі послуги з автомобільних перевезень учнів  с.Новоселиця – смт.Вигода- с.Новоселиця, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

 

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:

Відділ освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради, вул. Д.Галицького, 75, смт. Вигода, Калуський район, Івано – Франківської області, 77552, код ЄДРПОУ -  43162486.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Послуги з автомобільних перевезень учнів  с.Новоселиця – смт.Вигода- с.Новоселиця; 60130000-8 Послуги спеціалізованих автомобільних перевезень пасажирівза ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника.

Вид процедури закупівлі: відкриті торги з особливостями згідно пункту 37 прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про публічні закупівлі» від 25.12.2015 № 922-VIII зі змінами та з урахуванням положення Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування» від 12 жовтня 2022 р. № 1178 (надалі - Особливості).

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі здійснено на підставі затвердженої центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері публічних закупівель, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: згідно з пунктом 1 розділу ІІІ наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 із змінами.

Розрахунок потреби на 2023 рік проведено відповідно до листа керівника закладу освіти щодо планової кількості пільгової категорії учнів у 2023 році. Очікувана вартість закупівлі –233207,14 (двісті тридцять три тисячі двісті сім гривень 14 копійок)з ПДВ.

Розмір бюджетного призначення: 233207,14  грн. згідно з планом кошторисних асигнувань Замовника.

Нормативно-правове регулювання. Закон України «Про публічні закупівлі» від 25.12.2015 № 922-VIII зі змінами, Особливостями, та іншими нормативними документами, та іншими нормативно-правовими актами, що стосуються предмета закупівлі.

Обґрунтування технічних характеристик. Термін постачання — до 31.12.2023 р. включно.

ДК 021:2015 код CPV – 60130000-8 Послуги спеціалізованих автомобільних перевезень пасажирів (Послуги з автомобільних перевезень учнів  с.Новоселиця – смт.Вигода- с.Новоселиця)

Вимоги до учасника:

  1. місценаданняпослуг:

Вигодський ліцей Вигодської селищної ради, маршрут:

№ з/п

Назва маршруту

Рейси

Кількість учнів

1

Маршрут №1

с.Новоселиця — смт. Вигода — с.Новоселиця

128

 

  1. перевізник (Виконавець) організує підвезення учнів відповідно до Законів України «Про автомобільний транспорт» від 05.04.2001 року № 2344-III (із змінами), «Про дорожній рух» від 30.06.1993 № 3353-XII; та затверджених Постановою КабінетуМіністрівУкраїнивід 10 жовтня 2001 року № 1306., Правил наданняпослугпасажирськогоавтомобільного транспорту, затвердженіпостановою КМУ від 18.02.1997 № 176 (у редакції постанови КМУ від 04.12.2019 № 1089) та іншихнормативнихактів, щорегулюютьцюдіяльність.
  2. перевізник (Виконавець) складає схему маршруту та розклад руху автобуса відповідно до вимог чинного законодавства або надає копію паспорту регулярного спеціального маршуруту перевезення (у випадку наявності такого);
  3. підвезення учнів здійснюватиметься по 31 грудня 2023 року, крім вихідних, канікулярних днів та інших днів (які можуть виникнути поза волею Сторін), погодженихізЗамовником;
  4. орієнтовнакількістьднівпідвезення в 2023році становить – 113 днів;
  5. вид транспортного засобу для підвезенняучнів  – автобус;
  6. учасникмаєздійснюватипідвезенняучнів до закладівосвіти та у зворотньомунапрямку;
  7. учасниквизначаєціни, з урахуваннямподатків і зборів (обов’язковихплатежів), щосплачуютьсяабомають бути сплачені, страхування, а такожіншихвитрат, щосплачуютьсяабомають бути сплаченізгідно з чиннимзаконодавствомізурахуванням умов, визначених тендерною документацією.

Учасник-переможець повинен забезпечити:

  • відповідність стану автотранспорту вимогамщодопідвезеннюучнів;
  • щоденнуперевіркуйоготехнічного стану;
  • щоденнекваліфікаційнемедичнеобстеження стану здоров'яводія;
  • відповідністьрівнякваліфікаціїводіїв, щогарантуєбезпечнепідвезенняучнів;
  • можливістьпідмінного транспорту для наданняпослуг з підвезенняучнів у випадкупошкодження основного транспорту;
  • безпечністьучнів в періодруху автотранспорту;
  • своєчасну подачу автотранспорту до зазначеного пункту;
  • перевезення має здійснюватися відповідно до затвердженого Замовником маршруту перевезення, встановленого графіка зупинок та схеми маршруту автобусами зі строком експлуатації не більше, ніж 20 років.
  • учасникнесеповнувідповідальність, передбаченучиннимзаконодавством, за безпекупасажирівпід час перевезеннядітей по маршруту.
  • учасникзабезпечуєсвоєчасну доставку учнів до місцяпризначення з урахуваннямвимогперевезеннядітей у світлий час доби (від 6:00 ранку до 18:00 вечора) (наказ Міністерства транспорту Українивід 19.09.2003 № 111);
  • учасникорганізовуєперевезенняучнівводіями, яківідповідаютькваліфікаційнимвимогам, якіпередбачено та встановлено Правилами дорожньогоруху, і, мають стаж керуваннятранспортнимзасобом не меншеніж 5 років (постанова КМУ від 18.02.1997 № 176 «Про затвердження Правил наданняпослугпасажирськогоавтомобільного транспорту» (іззмінами та доповненнями).
  • учасникзабезпечуєналежнийсанітарний стан транспорту.
  • учасникрозміщує в автобусах відповіднузовнішню та внутрішнювізуальнуінформацію, яку передбаченовимогами чинного законодавства;
  • учасникзалучає до перевезеньучнівавтобуси, на які оформлено Договори страхування у відповідності до вимог чинного законодавства.
  • учасникзабезпечуєводіївавтобусів паспортом автобусного маршруту, якізатверджено і погодженовідповідними службами.
  • учасник повинен інструктувативодіїв з питаньохоронипраці, Правил дорожньогоруху та Правил перевезенняпасажирів, у частинах, якіпов’язані з перевезенняморганізованихгрупдітей.
  • уразінастаннянесприятливихпогодних і дорожніх умов, виходу з ладу автобуса, виникненнязагрозибезпеціруху, а такожпогіршення стану здоров’яводіянеобхідноприпинитирух з повідомленням про цеУчасника, який повинен вжитизаходів для перевезенняпасажирів до кінцевого пункту маршруту, заміни автобуса, водія.
  • під час надання Послуг на період карантину у зв`язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19), Перевізник зобов’язаний дотримуватися вимог згідно Постанови МОЗ від 21.05.2020 р. № 23 «Про затвердження Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів при наданні послуг з перевезення пасажирів на період карантину у зв`язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)».

Ця закупівля проводиться до Рішення Вигодської селищної ради від 22 грудня 2021 року №1208-13/2021 «Про затвердження Програми забезпечення пільгового перевезення учнів, які проживають на території населених пунківВигодської селищної ради, до місця навчання і у зворотному напрямку на 2022-2025 роки».

Нормативно-правові акти, що формують підстави застосування процедури відкритих торгів:

1. Закон України “Про публічні закупівлі” №922-VIII від 25.12.2015 року зі змінами;

2. Постанова Кабінету Міністрів України «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування» від 12 жовтня 2022 р. № 1178;

3.Інші нормативні акти сфери публічних закупівель та Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Українита до Рішень Вигодської селищної ради.

 

Уповноважена особа  _____________ Любов КОБРИН

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень