A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Вигодської селищної ради

Команда Вигодської ТГ – ЧЕМПІОНИ України з техніки лижного туризму

Дата: 07.03.2023 13:47
Кількість переглядів: 23

З 1 до 4 березня 2023 р. в с. Яблуниця Надвірнянського району Івано-Франківської області відбувся Чемпіонат України з техніки лижного туризму серед дорослих та юнаків.

Івано-Франківську область представляли переможці обласного етапу, наша гордість – команда Вигодської громади (у складі представників двох вікових категорій) під керівництвом тренера, вчителя Вигодського ліцею, Ростислава МОРОЗА.

Молодші учасники команди, учні 9-11 класів Вигодського ліцею, вибороли перемогу на всіх дистанціях («Смуга перешкод», «Лижний маршрут», «Естафета») та стали чемпіонами України серед юнаків.

До складу дорослої частини команди належать колишні вихованці гуртка пішохідного туризму, який функціонує на базі Вигодського ліцею. Дорослі спортсмени здобули два призові місця на дистанціях «Смуга перешкод» та «Естафета».

В комплексному заліку команда дорослих зайняла четверте місце, а команда юнаків в комплексному заліку серед дорослих і школярів виборола друге місце. Члени двох команд виконали нормативи КМС.

Талановиті, сильні та професійні спортсмени. Це все про учнів нашої громади, наших земляків! Пишаємося вашою перемогою та віримо, що незабаром буде і перемога України! Бажаємо здобути ще багато медалей на Вашому спортивному шляху!

Дякуємо тренерам за наполегливість та професіоналізм!

Дякуємо суддівській колегії, зокрема  вчителю фізичної культури Вигодського ліцею Михайлу МОРОЗУ та вчителю фізичної культури Підлісківської гімназії Олегу ВОВКУ за справедливе і неупереджене суддівство змагань.

Також особлива подяка Ігорю ЛАПЧУКУ, депутату та підприємцю Вигодської ТГ за сприяння перевезення команди нашої громади на Чемпіонат.

Фото 1. Команда школярів

Фото 2. Команда школярів із президентом ФСТУ О. Горбуновим та тренером Р. Морозом 

Фото 3. Команда Вигодської ТГ

Фото 4. На смузі «Пижний маршрут»

Фото 5. Дистанція «Смуга перешкод»

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень