A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Вигодської селищної ради

Допомога воїнам!

Дата: 02.03.2023 14:06
Кількість переглядів: 15

Нещодавно начальник Відділу освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради Vitalij Olijnyk отримав прохання про гуманітарну допомогу 49 окремому стрілецькому батальйону «Карпатська Січ». 💪

Після початку російського вторгнення 2022 року батальйон вів бої під Києвом: в Ірпіні, Романівці та на Броварському напрямку. Після деокупації Київщини був передислокований під Ізюм і до сьогодні хоробрі бійці "Карпатської Січі" боронять наші землі у "гарячих" точках.
Щоб допомогти матеріально та висловити свою вдячність захисникам, до збору гуманітарної допомоги долучилися заклади освіти громади.
Зокрема працівники Вигодський ЗДО "Дзвіночок" передали для воїнів багато харчових продуктів, цвяхи, робочі рукавиці, скоби для бліндажів, вологі серветки, сміттєві пакети та мочалки для посуду. Також вихованці садочка зробили чудові листівки, витинанки та намалювали патріотичні малюнки.
Працівники Шевченківський ліцей купили 3 рулони чорної плівки (1,5 м), Новошинська Гімназія – цвяхи та робочі рукавиці, Сенечівська гімназія Вигодської селищної ради – вологі серветки та продукти харчування. Також продукти харчування передали працівники Відділу освіти, молоді та спорту.
Щиро вдячні компанії Нова пошта за участь у програмі «Точкова допомога» та організацію доставки гуманітарної допомоги до наших захисників.
Приємно, що можемо допомогти тим, хто обороняє українські території та береже наш світанок…тим, хто зі зброєю в руках захищає нашу цілісність та незламність…
тим, хто ризикує своїм життям для нашого спокою…
Дякуємо Вам, захисники! 🦸
Слава ЗСУ! ❤️
Слава українцям! 🇺🇦
Слава героям! 💙
💛


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень