A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Вигодської селищної ради

Регіональний турнір з волейболу серед аматорських команд пам'яті Любомира Фединяка

Дата: 08.05.2023 14:03
Кількість переглядів: 21

З початком повномасштабного вторгнення багато людей залишили свої домівки, робочі місця, залишили те, для чого жили і працювали і стали на захист Батьківщини. Такою людиною був і Любомир Фединяк, спортсмен, учитель, тренер команди «Нафтохімік» та справжній патріот України. Любомир загинув 07 березня 2022 року, під час наступального бою з ворожим військовим формуванням поблизу с. Слобода – Кухарська Київської області.

В честь пам’яті Героя Любомира Фединяка 06-07 травня у м. Калуш відбувся Регіональний турнір з волейболу серед аматорських команд. Загалом у змаганнях взяли участь 6 команд, серед яких чоловіча волейбольна команда Вигодської громади.

06 травня проходив груповий етап Турніру, в якому волейбольна команда нашої громади виборола дві абсолютні перемоги у іграх з ВК «Рожнятів» та ВК «Долина» з однаково чудовим результатом: 2:0.

07 травня відбулася вирішальна гра, в якій волейбольна команда Вигодської громади перемогла ВК «Нафтохімік» м. Калуша з рахунком 3:0. Заслужене ЗОЛОТО в наших руках.

Крім того, 3 гравці визнані кращими та нагороджені особливими відзнаками:

• Олег БЕЛЯК – MVP гравець;

• Назарій КРОШНЯК – кращий зв’язуючий гравець;

• Василь ВИХТОР – кращий центральний блокуючий.

Пишаємося спортсменами нашої громади, адже внесок в перемогу зробив кожен гравець, значних зусиль доклав тренер Володимир ЗУБОВ та всіх, хто вболівав та підтримував нашу команду.

Слава Україні! Слава ЗСУ! Вічна пам’ять всім, хто віддав життя за мирне небо над нашими головами! 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень