A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Вигодської селищної ради

Формування свідомої молоді

Дата: 10.05.2023 12:03
Кількість переглядів: 60

Освіта сьогодні - це про отримання якісної, наукової, реальної та об’єктивної інформації щодо тем, які раніше давалися на самостійне вивчення, вважалися табуйованими і викликали сміх. Наші діти заслуговують на освіту, де їх навчають у форматі партнерства про партнерство, а запитання породжують не нові запитання, а відповіді на них. Сьогодні ми зробили ще один крок до формування свідомої молоді.

❓ Що: тренінг для ліцеїстів 10-11 класів Вигодського ліцею в рамках проєкту#РазомзУкраїною: екстрена ініціатива підтримки населення України в Івано-Франківській, Чернівецькій та Одеській областях UKR/AID012600/16» фінансується Італійською агенцією співробітництва з розвитку (AICS), виконується ГО «Д.О.М.48.24» у партнерстві з ARCS - Культури солідарності ARCI.

🦸‍♀️🦸 Про що: статеве виховання, а саме фізіологічні особливості чоловіків і жінок, засоби контрацепції, культура згоди, захворювання, які передаються статевим шляхом.

🏫 Де: Вигодський ліцей Вигодської селищної ради.

📅 Коли: 8 травня 2023 року.

🦸‍♀️🦸 Для кого: ліцеїсти 10-11 класів.

❤️ Організатори: Відділ освіти, молоді та спорту Вигодської селищної радиВигодський ліцей та ДОМ4824 (щиро дякуємо їм за проведену роботу).

Проблема повністю зникає тоді, коли про неї перестають навіть говорити, але поки проблема існує, про неї треба говорити багато.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень