A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Вигодської селищної ради

ПІДСУМКИ 2022/2023 НАВЧАЛЬНОГО РОКУ

Дата: 30.05.2023 15:45
Кількість переглядів: 13

Ось і непомітно завершується 2022/2023 навчальний рік.

Цей навчальний рік був для всіх нас непростим, складним….

Можна з упевненістю сказати, що він був одним із найскладніших за останні роки незалежності України. Проте, попри усі складні обставини цього навчального року, ми впоралися з усіма освітянськими викликами.

Настав час підвести підсумки та нагородити дипломами та грамотами Відділу освіти молоді та спорту Вигодської селищної ради талановитих здобувачів освіти, які стали переможцями Всеукраїнських учнівських олімпіад, конкурсів, змагань та їхнім наставникам, а саме:

 152 грамоти та дипломи для здобувачів освіти;

 51 грамота для учителів, які підготували переможців Всеукраїнських олімпіад та конкурсів.

Дипломи та грамоти передані керівникам закладів загальної середньої освіти Вигодської селищної ради та будуть вручені на урочистих заходах з нагоди відзначення завершення 2022/2023 навчального року.

Висловлюємо безмежну подяку учителям та керівника закладів загальної середньої освіти за їхню щоденну натхненну, самовіддану, невтомну творчу працю, за терпіння, віру в таланти та здібності своїх учнів, за знання, які Ви віддавали своїм учням. У численних конкурсах, олімпіадах , змаганнях цього навчального року наші здобувачі освіти були одними з кращих.

Висловлюємо щирі слова вдячності захисникам за можливість навчатися та працювати під мирним небом!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень