A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Вигодської селищної ради

«ЗОЛОТО» ТА «СРІБЛО» ЗДОБУЛИ КОМАНДИ ДІВЧАТ ТА ХЛОПЦІВ ВИГОДСЬКОГО ЛІЦЕЮ У РАЙОННОМУ ЕТАПІ ЗМАГАНЬ З ПОЖЕЖНО-ПРИКЛАДНОГО СПОРТУ У М. КАЛУШ

Дата: 02.06.2023 15:14
Кількість переглядів: 12

30 травня учні та учениці Вигодського ліцею, взяли участь у змаганнях з пожежно-прикладного спорту за категоріями: юнаки, дівчата, юніори та юніорки серед закладів освіти Калуського району, які відбувалися у м. Калуш.

Програма змагань передбачала різні вправи. Більшість етапів – це дистанції, для проходження яких необхідний пожежний інвентар. Тому команди двічі відвідували пожежну частину м. Калуш для тренувань та відповідної підготовки до змагань.

Всі зусилля не були даремними, адже команда дівчат виборола I місце та вже незабаром візьме участь у обласному етапі змагань.

Команда хлопців виборола почесне II місце з мінімальним відривом від першого.

Ви всі надзвичайно молодці! Хочемо подякувати кожному учаснику команди хлопців та команди дівчат за старання, спритність та цілеспрямованість! Особлива подяка тренеру команд Лесі ПОЛОВЧУК за докладені зусилля та професіоналізм.

Окремо дякуємо депутату Вигодської селищної ради Ігорю ЛАПЧУКУ за спонсорську допомогу: закупівлю палива для шкільного автобуса під час поїздки на тренування у м. Калуш.

Безмежно горді за нашу команду, пишаємося спортсменами та педагогами.

Адже кожна маленька перемога – крок до нашої спільної Перемоги!

https://youtu.be/2e-gnQbXqr0

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень