A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Вигодської селищної ради

Обласні змагання з пожежно-прикладного спорту у м. Івано-Франківськ

Дата: 12.06.2023 14:05
Кількість переглядів: 12

Команда дівчат Вигодського ліцею під керівництвом тренера Леся Половчук взяли участь у обласному етапі змагань з пожежно-прикладного спорту за категоріями: юнаки, дівчата, юніори та юніорки між закладами освіти Івано-Франківської області.

Отримавши «золото» у районному етапі змагань, спортсменки Вигодської громади репрезентували Калуський район та Вигодську громаду, зокрема, у обласному етапі. Участі у змаганнях передували численні тренування, яким сприяли пожежники Долинського відділу Калуського РВ ГУ ДСНС України: Андрій Дьорка та інші.

Розвиток спорту у громаді є надзвичайно важливий для Вигодської селищної ради. Тому підтримували та вболівали за нашу команду у м. Івано-Франківськ селищний голова Микола МАЦАЛАК та начальник Відділу освіти, молоді та спорту Віталій ОЛІЙНИК (Vitalij Olijnyk). Для комфортної поїздки команди спортсменок було виділено шкільний автобус.

Обласний етап змагань проходив дещо по-іншому, ніж районний. Проте, наша команда дівчат проявила неабияку спритність, витривалість та впевненість у собі. Вони змагалися у різних дисциплінах: проходження дистанцій з пожежним інвентарем, бойове розгортання, естафета. Кожен етап вимагав не тільки фізичної сили, але й вміння працювати в команді, швидко приймати рішення та долати труднощі разом. Ми пишаємося кожною учасницею команди. Бажаємо, щоб ваша сила волі, натхнення та спортивний талант привели вас у майбутньому до нових вершин!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень