A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Вигодської селищної ради

Змагання з волейболу, присвячені 32-ій річниці Незалежності України

Дата: 28.08.2023 13:43
Кількість переглядів: 55

27 серпня 2023 року у смт Вигода відбулися змагання з паркового волейболу, присвячені 32-ій річниці Незалежності України.

Учасники змагань – 8 волейбольних команд. Вигодську громаду представляли команди: смт Вигода (молодь), смт Вигода (ветерани), вихованці Вигодської ДЮСШ (команда юнаків та команда дівчат), с. Кропивник, с. Підліски та с. Пшеничник. Гості змагань – волейбольна команда с. Гошів.

Розпочалися змагання з виконання державного гімну України, хвилини мовчання та вітальних слів начальника Відділу освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради Віталія ОЛІЙНИКА, в. о. директора Вигодської ДЮСШ Надії ЗУБОВОЇ та тренера Вигодської ДЮСШ Володимира ЗУБОВА.

Опісля волейбольно-спекотного та надзвичайно цікавого змагального дня переможцями зустрічі визначено такі команди:

смт Вигода (ветерани) – I місце;

смт Вигода (молодт) – II місце;

с. Гошів – III місце.

         Дякуємо всім командам за участь, тренерам – за професійність та відданість своїй справі. Окрема та особлива подяка меценатам: Ігору СІКАНУ, Петру МАТІЇШИНУ і Тарасу КЕРНІЦЬКОМУ за підтримку та сприяння розвитку спорту у Вигодській громаді.

         Дякуємо захисникам за можливість відзначати таке важливе свято – День Незалежності. Завдяки Вам, ми насолоджуємося Незалежністю у щоденних кроках, у діях та словах.

Слава Україні! Героям слава!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень