A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Вигодської селищної ради

ВПЕВНЕНИЙ СТАРТ НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ У ВИГОДСЬКІЙ ГРОМАДІ

Дата: 01.09.2023 15:35
Кількість переглядів: 12

30 серпня 2023 року відбулася традиційна щорічна серпнева конференція «Доповнена реальність в освітньому процесі: ефективні ідеї впровадження у 2023-2024 навчальному році» у форматі Storytelling.

Під час заходу було обговорено такі важливі теми:

· Основні акценти при організації освітнього процесу у 2023/2024 навчальному році

( спікер Віталій ОЛІЙНИК, начальник Відділу освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради)

· Про якість освіти: спільна відповідальність

(спікер Олег КЛІЩ, головний спеціаліст відділу інституційного аудиту управління Державної служби якості освіти в Івано-Франківській області)

· Дорожня карта керівника ЗЗСО щодо організації педагогічної інтернатури як складової професійного розвитку педагога

(спікерка Мирослава ТИСЯК, голова ММК керівників закладів освіти Вигодської селищної ради)

Ще один гість конференції – Руслана СОЛОВІЙ, т. в. о. начальника Долинського відділу Калуського районного відділу державної установи «Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України», яка у своїй промові наголосила на необхідності вакцинації проти кору, краснухи та паротиту учнів та вихованців закладів освіти громади.

Кожен спікер озвучував важливу інформацію, яку керівники закладів освіти використають для організації безпечного та якісного освітнього простору, що стане місцем сили для школярів та педагогів.

В час війни необхідно пам’ятати про ментальне здоров’я. Зрозуміти цінність себе у світі та важливість власних почуттів учасникам конференції допомогла Василина СЕМЕНИШИН, практичний психолог Вигодського ЗДО «Дзвіночок», яка провела арт-терапевтичну техніку «Море».

Також керівники закладів освіти та всі присутні взяли участь у дискусії «Ефективні засоби для реалізації освітнього процесу у 2023/2024 навчальному році». Тому спільно визначено такі ключові засоби: безпека в закладі освіти, співпраця між всіма учасниками освітнього процесу, проєктна діяльність, надолуження освітніх втрат і, звичайно, будь-яка робота буде легше виконуватися, коли над Україною блакиттю розкинеться мирне небо, без війни та агресії недобрих сусідів.

Слава Україні!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень