A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Вигодської селищної ради

З ДНЕМ СПОРТУ!

Дата: 08.09.2023 15:41
Кількість переглядів: 13

Колектив Відділу освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради вітає спортсменів, тренерів, вчителів фізичної культури, ветеранів спортивного руху та всіх прихильників здорового способу життя з Днем фізичної культури і спорту!

Щиро пишаємося жителями Вигодської територіальної громади, чиї імена вже стали історією українського та світового спорту; пишаємося тими, хто досягає високих спортивних висот зараз, під час війни. Ваші перемоги неодноразово нагадують світові про силу, стійкість і мужність нашої держави.

Чимало спортсменів боронять нашу країну в лавах збройних сил України. Нехай щастить усім, хто присвятив своє життя великій справі, що символізує силу, велич духу та мужність.

Ми пишаємося тими, хто займається спортом і безмежно вдячні тим людям, що вчать любити спорт. Це колектив комунального закладу «Вигодська дитячо-юнацька спортивна школа». Надзвичайно талановиті тренери, які виховали чемпіонів обласного, Всеукраїнського та світового рівнів. Окремо вітаємо директора Вигодської спортивної школи Роман Семенишин, який зараз захищає Незалежність України.

Спорт із кожним із нас ще із садочка та школи завдяки вчителям фізичної культури закладів освіти Вигодської громади.

Отож, вітаємо всіх причетних до спорту. Бажаємо вам ніколи не втомлюватися, вірити в свої сили і йти вперед до Перемоги! Нашої спільної Перемоги! Все буде Україна!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень