A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Вигодської селищної ради

Пластові сходини станиць смт Вигода, смт Брошнів-Осада, с. Раків та м. Болехів присвячені відзначенню Дня захисників і захисниць України, Свята Покрови Пресвятої Богородиці, Дня українського козацтва та Дня створення УПА

Дата: 02.10.2023 12:17
Кількість переглядів: 18

СКОБ! 1 жовтня 2023 року у с. Новий Мізунь поблизу урочища Дубовий кут відбулися пластові сходини станиць смт Вигода, смт Брошнів-Осада, с. Раків та м. Болехів присвячені відзначенню Дня захисників і захисниць України, Свята Покрови Пресвятої Богородиці, Дня українського козацтва та Дня створення УПА 

Справжній пластунський день почався з екскурсії Центром спадщини Вигодської вузькоколійки Потім пані Оксана Костів провела для пластунів екскурсію овечою фермою і розповіла про побут бойків. Пластуни також відвідали гутірку від начальника Відділу освіти, молоді та спорту Вигодської селишної ради Vitalij Olijnyk та навчалися впоряду з палицею. Нам навіть вдалося стати свідками такого трепетного моменту, як пластова присяга. На вечерю всіх учасників почастували козацькою кашею. І, звісно ж, захід не обійшовся без традиційної пластунської ватри, пісень та ігор.

Можемо з упевненістю сказати, що національно-патріотичний дух нашого юнацтва знаходиться на високому рівні, нам є з ким край боронити, а виховники готові стояти на варті світла та добра і вже створюють належні умови для розвитку молодих людей.

Дякуємо виховнику Мирослав Тисяк, який став ініціатором даного заходу, виховникам Тетяна Логінська, Артур Дорош й Андрію Савчину, а також всім, хто допоміг з організацією та долучився до проведення такої знаменної події.

Захід відбувся за сприяння Відділу освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради. Також висловлюємо вдячність Сергій Андрусяк за ознайомлення з історією рідного краю, за частування і прекрасну локацію дякуємо власникам Овеча Ферма Дубовий Кут сім’ї Лучкових.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень