A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Вигодської селищної ради

Змагання з футболу серед юнаків, учнів 7-9 класів гімназій Вигодської селищної ради

Дата: 05.10.2023 15:42
Кількість переглядів: 12

З ініціативи Відділу освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради, 5 жовтня 2023 року відбулися змагання з футболу серед юнаків, учнів 7-9 класів гімназій Вигодської селищної ради.

Відповідно до Положення про проведення змагань, футбольний турнір був організований за коловою системою. Тривалість гри - 2 тайми по 10 хвилин. Перерва - 5 хвилин. Місця команд визначалися за більшою кількістю набраних очок (перемога - 3 очка, нічия - 1 очко, поразка - 0 очок).

Головною метою та завданням зустрічі є підвищення масовості дитячого футболу, організація культурно-оздоровчої та виховної роботи в закладах освіти, зміцнення здоров'я підлітків і залучення їх до систематичних занять спортом, виявлення талановитих футболістів, популяризація та розвиток футболу.

У змаганнях взяли участь 4 команди гімназій Вигодської селищної ради. За підсумками проведених ігор команди отримали наступні результати:

І місце – команда Підлісківська гімназія ;

ІІ місце – команда Кропивницька гімназія імені М.Тимочка;

ІІІ місце – команда Лолинська гімназія Вигодської селищної ради ;

ІV місце – команда Новошинська Гімназія.

Всі гравці показали гарну фізичну підготовку, прагнення до перемоги та отримали масу позитивних емоцій і цінний досвід. Окрім того всі учасники нагороджені грамотами Відділу освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради та подарунковими сертифікатами для придбання спортивного інвентарю для закладів освіти.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень