A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Вигодської селищної ради

Відзначення Дня працівника освіти – 2023 «Ви – наші надійні крила АБО крилатим грунту не треба…»

Дата: 07.10.2023 15:49
Кількість переглядів: 13

Учительська осінь… 06 жовтня 2023 року Вигодська освітянська спільнота об’єднює близько 700 осіб супергероїв. Професійні, відповідальні, творчі та неймовірно сміливі в цьому бурхливому життєвому морі, яке ставить задачі – часом бар’єри – і періодично змушує весь час бути у тому ж таки невпинному русі.

Відбулося відзначення Дня працівника освіти – 2023 «Ви – наші надійні крила АБО крилатим грунту не треба…». На жаль, відзначаємо у воєнний час. Ми говорили і про Янголів, про видимих Янголів, які поруч, які оберігають. Ми мали змогу заслухати та побачити відео директорки однієї з Херсонських шкіл про те як демонструють надлюдську силу, стійкість, навчаючи в бомбосховищах учителі Херсонщини та усмішки юних Українців.

Освітянську спільноту Вигодської селищної ради вітали воїни ЗСУ… Це було щемливо, у залі зронилась сльоза… Літопис цього опору твориться на наших очах.

Подяками, грамотами Міністерства освіти і науки України, Калуської районної державної адміністрації – Калуської районної військової адміністрації, Вигодської селищної ради, Відділу освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради, Долинської об’єднаної організації Профспілки працівників освіти і науки України відзначено освітян та тих, хто не проміняє ні на що вчителювання та виховання, тих, хто забезпечує життєдіяльність закладів освіти.

Нам додано роздумів, наснаги творити кожного дня, природної впокоєності, що ми переможемо.

Переможемо, бо за кожним Захисником та Захисницею стоїть його Учитель!

Особлива подяка педагогам та учням Пшеничниківської гімназії за подаровані емоції та підготовку такого чуттєвого та глибоко виступу.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень