A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Вигодської селищної ради

Клас безпеки у Вигодській громаді відкрито!

Дата: 26.10.2023 16:17
Кількість переглядів: 37

Сьогодні, 26.10.2023 у Вигодському ліцеї Вигодської селищної ради запрацював простір безпеки для дітей, це ігрова, практична, розвивальна діяльність у вивченні основ безпеки.

Клас розділено на спеціальні зони, які обладнані навчальними макетами, спеціальною літературою, що допоможе дітям ознайомитися та вивчити порядок дій у випадку виникнення надзвичайних ситуацій, основам протипожежної, мінної безпеки, цивільного захисту, правилам надання першої домедичної допомоги тощо.

Щоб не тратити ні хвилини, цього ж дня з учнями проведено перше заняття, на якому діти ознайомились з наповненням класу, закріпили здобуті знання на уроці відповідали на запитання, ділилися своїми знаннями.

Спільно з учнями на уроці побували начальник Калуського районного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій Василь МИКИТИН, заступник начальника Долинського відділення Калуського відділу поліції Олександр ДЕМКІВ, поліцейський офіцер Вигодської громади Євген ЛІЦМАН, начальник сектору ОППР Калуського РУ ГУ ДСНС України в області Михайло ТИТИШ, провідний інспектор ОППР Калуського РУ ГУ ДСНС України в області Марія ЧЕКАЛОВСЬКА, а також селищний голова Микола МАЦАЛАК, заступниця селищного  голови з питань діяльності виконавчих органів Оксана ДАНЧУК, начальник Відділу освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради Віталій ОЛІЙНИК.

Урок завершився нетрадиційно - учні загадали одне спільне на всіх бажання і задули свічки на спеціальному для сьогоднішнього дня торті.  

Запрошені гості звернулися до присутніх з привітальними словами та побажаннями.

Висловлюємо подяку директору Вигодського ліцею Світлані РАК, адміністрації цього закладу освіти та всім, хто був не байдужий до створення безпеки в освітньому середовищі. 

Навчаймо дітей безпеці! Бо саме їм жити далі у цій новій реальності.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень