A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Вигодської селищної ради

Засідання Школи лідерів закладів загальної середньої освіти Вигодської селищної ради

Дата: 12.11.2023 12:40
Кількість переглядів: 25

10 листопада 2023 року відбулося 10-те засідання Школи лідерів закладів загальної середньої освіти Вигодської селищної ради 🦸‍♀️🦸

Голова міжшкільної методичної комісії психологічної служби Вигодської селищної ради Людмила Молнар провела для учасників захоплюючий психологічний тренінг на тему «Я - лідер»💪 Лідери активно брали участь у вправах, спрямованих на розвиток комунікаційних навичок та лідерського потенціалу.

Окрім того, головний спеціаліст Відділу освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради Наталія Футерко організувала брейнштормінг, який допоміг учасникам розробити подальший план роботи Школи лідерів за 3 напрямками: медійний, соціальний та культурний.

Голова міжшкільної методичної комісії з виховної роботи Вигодської селищної ради Мирослава Шарабуряк розповіла про особливості розвитку волонтерського напрямку Школи та організувала проведення фотосесії 📸, тому найближчим часом очікуйте на презентацію команд лідерів закладів освіти Вигодської територіальної громади. Буде цікаво, ми обіцяємо!

Щиро дякуємо за участь та ідеї, разом ми зможемо все.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень