A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Вигодської селищної ради

Чемпіонат з шахів серед школярів

Дата: 07.02.2020 17:28
Кількість переглядів: 19

      Гра в шахи – це унікальний вид спорту, що поєднує в собі мистецтво, спорт та науку. Це гра, якою захоплювалися вчені колись і яка продовжує бути популярною у всьому світі зараз – в час високих технологій та комп’ютерних ігор.

      Користь шахів є беззаперечною, адже вони дуже добре допомагають в загальному розвитку дорослих та дітей: покращують пам’ять, мислення, логіку, концентрацію уваги.  Краще розвивається просторова уява, уміння візуалізувати, планувати, прогнозувати, а також стратегічно мислити. Завдяки своїй спортивно-конкурентній складовій, шахи виховують стійкий характер, силу волі та дисциплінованість.

   14 лютого в ПК «Прометей (м. Долина, вул. Чорновола,18) відбудеться відкритий командний чемпіонат Долинщини з шахів серед школярів.

  Запрошуємо до участі учнів закладів освіти Вигодської селищної ради, які люблять проводити дозвілля перед шаховою дошкою, не бояться конкуренції та готові гідно представити нашу об'єднану територіальну громаду.

 З деталями чемпіонату можна ознайомитися в Положенні «Про проведення відкритого командного чемпіонату Долинщини – 2020 з шахів серед школярів».


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень