A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Вигодської селищної ради

Засідання ММК сестер медичних закладів освіти Вигодської селищної ради

Дата: 20.12.2023 09:39
Кількість переглядів: 10

У рамках роботи методичного обʼєднання сестер медичних закладів освіти Вигодської селищної ради та згідно плану роботи ММК на 2023/2024 навчальний рік, 19 грудня 2023 року на базі Шевченківського ліцею відбулося засідання сестер медичних з питань організації харчування дітей в закладах освіти.

Учасники методичного обʼєднання активно обговорили проблемні питання організації харчування здобувачів освіти Вигодської громади.

Директорка Шевченківського ліцею Романа МАЦАЛАК акцентувала увагу присутніх на відповідальності медичних сестер за якість харчування дітей та дотримання санітарно-гігієнічних вимог.

Лілія МУРАЛЬ поділилася своїм досвідом впровадження системи НАССР у Шевченківському ліцеї.

Леся ДАРВАЙ - сестра медична даного закладу, наголосила на ефективності взаємодії директора, сестри медичної та кухаря під час організації харчування, а також поділилася своїми напрацюваннями і секретами в цій темі.

Неймовірна атмосфера панувала під час зустрічі, дякуючи практичному психологу Галині ЯКИМІВ, яка урізноманітнила захід психологічним тренінгом.

Переконана, що кожна медична сестра отримала цінні знання, які допоможуть удосконалити організацію харчування у закладах освіти громади.

Ми не зупиняємось, ми рухаємось до високих результатів!

Голова ММК - Людмила Галів.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень