A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Вигодської селищної ради

Вітання з різдвяними святами від учнів Лолинської гімназії, переможців І етапу конкурсу фольклорно-етнографічних колективів!

Дата: 22.12.2023 13:45
Кількість переглядів: 20

Різдво Христове - це, мабуть, найчарівніший час в році, коли люди поринають в атмосферу дива і дарують собі та своїм близьким незабутню казку.

Цьогоріч ці свята викликають змішані почуття. Адже війна внесла корективи: втрачені домівки, розірвані сім’ї, небезпека – все це стало гіркою дійсністю для багатьох людей.

Проте, ми маємо адаптовуватися до нових умов. Учитись жити під час війни. Кожен із нас знає, що війна — це не тільки обстріли, втрати та невизначеність. Це ще й підтримка, розуміння, надія та віра.

Різдво вже дуже близько…Тому ділимося роботою колективу "Гармонія" Лолинської гімназії, переможців І етапу обласного конкурсу фольклорно-етнографічних колективів серед здобувачів освіти закладів загальної середньої Вигодської селищної ради.

Крім того, вітаємо Лолинську гімназію з отриманою подякою Івано-Франківського державного центру естетичного виховання за участь у ІІ етапі конкурсу.

Нехай різдвяна зірка дарує мир і перемогу нашій Україні, а дух Різдва ввійде у кожен дім та принесе очікуване щастя родинам, мирне і безтурботне життя дітям.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень