A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Вигодської селищної ради

Організація якісного освітнього процесу НУШ засобами сучасних електронних освітніх ресурсів

Дата: 29.12.2023 18:29
Кількість переглядів: 20

Сьогодні, 29.12.2023 відбулась нарада для керівників закладів загальної середньої освіти Вигодської селищної ради на тему: «Організація якісного освітнього процесу НУШ засобами сучасних електронних освітніх ресурсів».

Упродовж наради Віталій ОЛІЙНИК- начальник Відділу освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради окреслив основні аспекти впровадження НУШ у середній школі та наголосив на важливості інноваційних підходів до змісту навчання.

За підсумками наради, враховуючи ефективність використання дидактичного мультимедійного контенту "KM MEDIA Ed Profi" у початкових класах та кількість учнів 5 класів закладів загальної середньої освіти Вигодської селищної ради керівники закладів загальної середньої освіти отримали набір матеріалів та сертифікати на користування програмним забезпеченням "Електронний засіб навчального призначення "Навчально-дидактичний мультимедійний контент для базової середньої школи KM MEDIA Ed Profi" 5 клас» (мультимедійний веб-ресурс в комплекті з кодом доступу).

Олександра ЛАЗОРКО- головний спеціаліст Відділу освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради продемонструвала практичне використання даного навчально-дидактичного мультимедійного контенту у середній школі.

Контент "KM MEDIA Еd Рrofi" цікаво, сучасно, інформаційно та змістовно посилює пізнавальний інтерес учнів, відкриває нові можливості для формування та підвищення рівня загальної культури здобувачів освіти, створює умови для систематизації навчального матеріалу й формування наукового світогляду.

Важливою перевагою використання "KM MEDIA Еd Рrofi" є можливість залучати учнів до різних видів педагогічно доцільної активної навчально-пізнавальної діяльності, спрямованої урізноманітнювати види діяльності на уроках, умотивовувати всіх учасників освітнього процесу.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень