A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Вигодської селищної ради

Вигодський ліцей Вигодської селищної ради отримав універсальний навчальний тренінговий тир «Units» для використання на уроках «Захисту України»

Дата: 21.01.2024 09:56
Кількість переглядів: 9

Цього тижня начальник Відділу освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради Віталій Олійник та директор Вигодського ліцею Світлана Рак відвідали Прикарпатський військово-спортивний ліцей у м. Надвірна.

В цьому закладі з ініціативи начальниці обласної військової адміністрації Світлани Онищук організовано зустріч для представників 36-ти ліцеїв Івано-Франківської області. Кожен заклад отримав сертифікат, який невдовзі можна обміняти на інтерактивну систему - універсальний навчальний тренінговий тир «Units». Це мультимедійне обладнання, програмне забезпечення та зразки озброєння (пістолет і автомат).

Вже скоро у Вигодському ліцеї уроки «Захисту України» будуть модернізовані новим обладнанням, учні практикуватимуться у навичках стрільби на безпечній інтерактивній системі.

Більше інформації про подію за покликанням: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02Y6gDeRP5tjWGjhwmXeLKyo5witmh3dFy6ibzG5d5GXGgUHoWwCNE8e3gW4qs9A6Gl&id=100068881763653.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень