A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Вигодської селищної ради

Презентація спеціальності "Менеджмент соціокультурної діяльності"

Дата: 29.03.2024 11:04
Кількість переглядів: 15


Менеджмент соціокультурної діяльності – перспективна сучасна спеціальність, що готує успішних управлінців, та має широкі перспективи працевлаштування, в тому числі і в органах місцевого самоврядування.

З огляду на перспективність даної спеціальності для розвитку сфери соціокультурних послуг у Вигодській територіальній громаді, науково-педагогічні працівники кафедри управління соціокультурною діяльністю, шоу-бізнесу та івентменеджменту Навчально-наукового Інституту мистецтв Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника: професорка Олександра Качмар, доцентка Олена Дутчак спільно з начальником відділу освіти, молоді та спорту Віталієм Олійником та начальником відділу культури Русланом Курсом, працівниками відділу культури, провели зустріч щодо перспектив розвитку сфери соціокультурних послуг на території даної громади.

Після її завершення відбулася зустріч з випускниками Вигодського ліцею. Модератори заходу – студенти спеціальності Менеджмент соціокультурної діяльності: Романа Червінська та Ірина Литвиненко. Крім ознайомлення із перспективами даної спеціальності для учнів було проведено конкурси із солодкими призами. Присутні мали можливість отримати консультацію щодо вступу до Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника від зав. кафедри Василя Шикеринця.

Дякуємо директору Вигодського ліцею Світлані Рак за сприяння організації зустрічі та створену позитивну атмосферу.

Тішимося, що відбулася така конструктивна та корисна зустріч. Адже вибір професії для випускників ЗЗСО є надзвичайно актуальною темою. В умовах воєнного стану, на фоні непевності та викликів, існують певні труднощі. Їх можна вирішити, тільки у співпраці абітурієнтів із закладами вищої освіти та шляхом налагодження профорієнтаційної роботи.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень