A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Вигодської селищної ради

Відкриття класу безпеки у Шевченківському ліцеї

Дата: 28.03.2024 13:52
Кількість переглядів: 9

Безпека - це один із пріоритетів, який має велике значення у час війни. У Вигодській громаді відкрито ще один Клас безпеки!

Важливий день для учасників освітнього процесу Шевченківського ліцею, задля формування в учнів здоров’язбережувальних компетентностей, вивчення правил пожежної, мінної безпеки та цивільного захисту, ознайомлення з алгоритмом дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій, формування навичок надання домедичної допомоги.

Клас розділено на спеціальні зони, які обладнані навчальними макетами, спеціальною літературою, що допоможе дітям ознайомитися та вивчити порядок дій у випадку виникнення надзвичайних ситуацій, основам протипожежної, мінної безпеки, цивільного захисту, правилам надання першої домедичної допомоги тощо.

Цього ж дня Костур Галина Вікторівна спільно з Якимів Галиною Любомирівною провели перше заняття, на якому учні 2 класу ознайомились з наповненням класу, закріпили здобуті знання на уроці відповідали на запитання, ділилися своїми знаннями.

Спільно з учнями на уроці побували представники селищної ради Микола МАЦАЛАК, Оксана ДАНЧУК, Віталій ОЛІЙНИК, Микола САВЧУК, представники поліції Станіслав ПРИХОДЬКО, Галина ВАГАНЧУК, Ігор РУХЛЯК, представники ДСНС Михайло ТИТИШ, Андрій ДЬОРКА, староста Богдан ПРОКОПИШИН.

Запрошені гості звернулися до присутніх з привітальними словами та побажаннями. Нехай цей день знаменує собою новий етап у навчанні наших дітей правилам безпечної поведінки, адже Клас безпеки – це не просто кімната, це справжній центр знань та практичних навичок, необхідних та збереження життя та здоров’я, зазначив начальник Відділу освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради Віталій ОЛІЙНИК.

Висловлюємо подяку директору Шевченківського ліцею Романі МАЦАЛАК, адміністрації цього закладу освіти та усім, хто долучився до створення класу безпеки та приєднався до ініціативи над запобіганням небезпеки та підтримки безпеки.

Навчаймо дітей безпеці! Бо саме їм жити далі у цій новій реальності.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень