A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Вигодської селищної ради

І етап конкурсу 💙"Серцем єдиним, ми - Україна"💛 серед закладів загальної середньої освіти Вигодської селищної ради

Дата: 11.04.2024 16:27
Кількість переглядів: 7

Сьогодні у Будинку культури смт Вигода відбувся І етап конкурсу 💙"Серцем єдиним, ми - Україна"💛, який занурив глядачів у вир емоцій: від щирої гордості за свою країну до щему за її трагічною долею.

На сцені лунали патріотичні пісні🎼, декламувалися вірші🎤, перегукувалися з життям театральні сценки, що тісно перепліталися із трагічним минулим та сумним сьогоденням🕧.

Попередньо учасники конкурсу готували письмові проекти📋, присвячені героям своїх населених пунктів. Враховуючи сучасні події, команди закладів освіти присвятили свої дослідження учасникам російсько-української війни🇺🇦. Кожен проект члени журі оцінили найвищою кількістю балів.

Сьогодні логотипи та композиції представили 9 закладів загальної середньої освіти Вигодської селищної ради. Відповідно до критеріїв оцінювання конкурсу члени журі визначили переможцями:

Вигодський ліцей – 1 місце;

Лолинська гімназія – 2 місце;

Старомізунський ліцей ім.В.Верховинця – 2 місце;

Шевченківський Ліцей – 3 місце.

Вишківський ЛіцейКропивницька гімназія імені М.ТимочкаНовошинська ГімназіяПідлісківська гімназія та Сенечівська гімназія Вигодської селищної ради будуть нагороджені подяками Відділу освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради за участь у І етапі конкурсу 💙«Серцем єдиним, ми – Україна»💛.

Під час заходу до слова були запрошені отець Василь ПАНЬКІВ, заступниця селищного голови Вигодської селищної ради Оксана ДАНЧУК та начальник Відділу освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради Віталій ОЛІЙНИК, які щиро подякували командам за виступи та зауважили актуальність та потрібність подібних заходів у теперішній час.

Зараз ми бачимо сувору реальність, бачимо дитинство поранене війною, але і бачимо сильну талановиту молодь, яка є цвітом нації, справжніми патріотами своєї країни.

Дякуємо всім учасникам заходу:

🟢 учням та педагогам, які доклали колосальних зусиль для належної підготовки проектів, логотипів та композицій;

🟢 кваліфікованим членам журі за виважені та справедливі рішення;

🟢 організаторам конкурсу;

🟢 учням та педагогам Старомізунського ліцею імені Василя Верховинця, особливо голові ММК з виховної роботи Мирославі Шарабуряк (Мирослава Шарабуряк), за творчий внесок у підготовку заходу;

🟢 Відділу культури Вигодської селищної ради (Відділ культури Вигодської селищної ради) та адміністрації Будинку культури смт Вигода (Будинок Культури смт. Вигода) за співпрацю;

🟢 всім глядачам та причетним до проведення конкурсу;

🟢 але особливо дякуємо воїнам ЗСУ, титанам, які на своїх плечах тримають Незалежність.

Слава Україні! Героям слава!💙💛

P.S.: Кожен зможе ознайомитися із композиціями закладів освіти на сторінках групи Відділу освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради та на сайті Відділу🎥

Фото: спеціаліст І категорії сектору інформаційної діяльності, зв’язків з громадськістю, ЗМІ та громадськими організаціями апарату Вигодської селищної ради Вероніка Янцур



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень