A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Вигодської селищної ради

Директор Підлісківської гімназії Вигодської селищної ради

Дата: 12.07.2024 13:30
Кількість переглядів: 33

Фото без опису

Під час дії воєнного стану змінилась процедура призначення керівника закладу загальної середньої освіти. Наразі це можна зробити без конкурсу.

Законом України «Про правовий режим воєнного стану» (частина 5 статті 10) визначено, що під час дії воєнного стану, зокрема, керівники комунальних підприємств, установ, організацій можуть бути призначені без конкурсу на підставі:

  • поданої заяви від кандидата на посаду;
  • заповненої особової картки встановленого зразка;
  • документів, що підтверджують наявність у таких осіб громадянства України, та досвіду роботи згідно з вимогами законодавства.

Заклад загальної середньої освіти є комунальним підприємством, установою, організацією (стаття 22 Закону України «Про освіту»), оскільки Бюджетний кодекс України в статті 2 визначає, що бюджетні установи – це, зокрема організації, створені ними у встановленому порядку, що повністю утримуються за рахунок відповідно державного бюджету чи місцевого бюджету. Тому комунальні заклади освіти Вигодської селищної ради є бюджетними установами, так як повністю фінансуються з державного та місцевого бюджетів.

Зважаючи на вищенаведене, керуючись Законом України «Про правовий режим воєнного стану» Відділ освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради шукає лідера для динамічної освітянської команди, особу для забезпечення успішного функціонування Підлісківської гімназії Вигодської селищної ради.

Документи, які наведені вище просимо кандидатам наручно надати до 25 липня 2024 року у Відділ освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради (с. Старий Мізунь вул. Кропивнянська, 2).

Додатково наголошуємо, що не пізніше 6 місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану, на посаду директора школи, яку обіймає особа призначена без конкурсу, оголошується конкурс. Граничний термін перебування на посаді директора. Призначеного без конкурсу, 12 місяців після припинення чи скасування воєнного стану.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень